25 Şubat 2014 | Salı

1 puan iyi

Maçtan önce Fenerbahçeli futbolculara ya da taraftarlara sorsanız Elazığspor deplasmanında 1 puana 'evet' demezdi. Ama oyun içinde öyle şeyler yaşandı ki maç sonunda Mehmet Topal'ın beraberlik golü belki de takımın moral motivasyonu açısından sevindiriciydi onlar adına.
Maça hızlı başlayan ve golleri kaçıran Fenerbahçe, yavaş yavaş üzerine gelen Elazığspor karşısında bu üstünlüğü kaybetti.
Çünkü sarı-lacivertliler ikinci yarı başından bu yana bir türlü ideal kadrosunda oynayamıyor ve Ersun Yanal da yedekleri tam anlamıyla hazır tutamadığı için işler bozuluyor.
Fenerbahçe kırılgan. Artık en küçük bir hata, en küçük tartışmalı bir hakem kararıyla bile dengeleri bozulabiliyor. İlk yarının sonunda yenen golde Bekir'in yediği çalımın açıklaması ve özrü yok milli futbolcu adına.
Topal'ın harika futbolu, yenilen golde istemeden yaptığı katkıya rağmen, Fenerbahçe'nin maç boyu ayakta kalmasını sağladı.

Emenike tek kaldı
İkinci yarıda oyun üstünlüğünü alsa da Fenerbahçe'nin istediği futbolu oynadığını söyleyemeyiz.
Ne Cristian ne de Alper, Yanal'ın hayal ettiği penetreleri yapamadılar rakip ceza alanına.
Emenike ileride tek kaldı ve bu durumla baş edemedi. Bir de üstüne Cristian atıldı. Elazığspor'un moral olarak çökmüş ve sinirlenen Fenerbahçe karşısında oyunu bitirme şansı vardı.
Ama onlar bunu yapamamanın cezasını beraberlik golüyle çekti.
F.Bahçe, ligin ikinci yarısında deplasman sıkıntısını sürdürüyor.
Sezon başında yerli bir hücumcu alınsa ya da Semih'le anlaşılsa şimdi sıkıntı yaşanmazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor