28 Ocak 2014 | Salı

Zor oldu

Fenerbahçe'yi yenmenin yolunu Tolunay Kafkas ve Karabükspor göstermişti.
Maç boyunca orta sahada baskıyı elden bırakmamak ve kapılan toplarla öndeki becerili futbolcuları buluşturmak. Dün gece Torku Konyaspor bu taktiği sahada gösterebildiği sürece maça ortak oldu.
Hatta belli bölümlerde maçı koparabilecek üretkenliği de sergiledi.
Fenerbahçe mecburiyetten değişen orta saha kurgusuyla Konya'nın bu presli oyununa maçın ve ikinci yarının ilk 10 dakikalarında yanıt veremedi. Meireles ve Baroni birbirini tamamlayan değil birbirini bozan bir ikili oldu.
Ne zaman ki Konyaspor kendi yarı alanına gömülmeye başladı o zaman Gökhan ve Caner, Fenerbahçe'ye can veren kanat hücumlarını başlattı.

Krizi Egemen önledi
Fenerbahçe tüm rakiplerinin puan kaybettiği bu haftada; hayal kırıklığından, bir serbest atış ve bir taç atışı sayesinde kurtuldu.
Sezon başında yerli bir santrforun kadroda olmaması, Ersun Yanal'ın 5 yabancılı 11'leriyle tolere edilebilmiş yabancı santrforlardan biri yedekte beklemişti. Ancak bu maçta Webo'nun kadroda bile olmayışı krize neden olabilirdi.
Elmenike'nin sakatlanmasının ardından Fenerbahçe'nin hemen gol buluşu da, krizi başlamadan bitirdi.
Fenerbahçe için birbirinden zorlu iki deplasman arka arkaya geliyor. 10 puanlık farka rağmen dün akşamki oyunun üzerine çıkılmaması durumunda bazı sorunların yaşanabileceğini öngörmek, kötümserlik olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor