Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

03 Ağustos 2015 | Pazartesi

Büyük hata olur

G.Saray takım olarak İnter önünde hırslı, coşkulu, istekli ve tempoluydu.
Hamza Hoca şampiyon olan kadro üzerinden yürümeye özen gösterdi. Muslera'nın dönüşü oyunculara güven verdiği gibi hazırlık maçlarında göze çarpan bazı çapakların da kaybolmasını sağladı.
Muslera ayrıca Melo'nun yokluğunda İnter'in göbekten gol arayışlarını bir libero gibi önlerken Chedjou-Balta ikilisinin pozisyon hatalarını da dikkatiyle ve zamanlamasıyla örttü.. Burak, Selçuk, Sabri ve Yasin'in kampta güç topladıkları karşılaşma boyunca sahaya yansıdı. Özellikle Burak'ın attığı deparlarda rakibini geçip ayakta kalması ve mücadele isteği haklı alkış aldı.

Burak çok gol atar
Podolski sola geçince Yasin sağda hızlı ataklar yaptı ama solda alıştığımız içeri girişleri yeterince yapamadı.
Golün mimarları Sneijder-Podolski güçlendiklerinde ve sol kanatta birbirlerine yakın oynadıkça pozisyon üretmekte G.Saray sorun yaşamaz.
Bu ikilinin yapacağı paslar sonucunda Burak doğru pozisyon alırsa çok gol atar. Bilal Kısa topu kullanma ve oyunun yönünü değiştirmede başarılıydı ama rakibi karşılama ve savunmada zorlandı.
Podolski nasıl nokta transfer ise Melo'nun gidişi nokta hata olur.
Melo bu sezon oynamak için ekstra 750 bin euro istemiş. Yönetim "Hayır" derken 2 yıllık sözleşme önermiş. Melo'ya maçtan önce verilmesi düşünülen plaket olayının gerçekleşmemesi İnter'e transferinin olmadığını gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor