Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

20 Nisan 2014 | Pazar

Mancini devrimdir!

İğneyi Mancini'ye ve Umut'a, çuvaldızı da TFF ve Cüneyt Çakır'a batıracağım...
G.Saray Başkanı Ünal Aysal şöyle demişti: "G.Saray'ın istikbalini başarıya odaklanmamış oyunculara bağlayamayız."
Aysal'a soruyorum; G.Saray'ı deney tahtası gibi kullanan, başarıya odaklanmamış Mancini'de gelecekle ilgili istikbal görüyor musunuz?
Bursa'da 2. yarı müthiş bir oyunla finale yükselen bir takım bozulur mu? Sabri'yi sol bek yapar, 'Büyük oyuncu olacak' dediğin Ceyhun'uYekta'nın yerine koyarsan, Veysel'i, Telles'i kenarda tutarsan, Berk İsmail'i böyle kritik maçta oynatırsan, çarpılırsın. Hadi bunları geçtik; penaltı sonrası kırmızı kart gören Hakan'ın yerine Melo'yu koymak çok doğruydu. Melo kritik müdahalelerde bulundu.

Babel, Çakır'ı taca attı
Peki 2. yarı Melo'yu orta alana çekip Ceyhun'u stoper yapınca ne oldu? G.Saray kalesi kevgire döndü. Böyle hocalık mı olur? Ünal Aysal'a söylüyorum; acemice işler yapan Mancini'ye kusurlarını söylememeye devam ederseniz, kabahatini marifet sayar... Umut'a ise bir çift sözüm var; sen Umut, 48. dakikada baktığın ve gördüğün halde Berk'e pas vermeyerek golü engelledin. Gol olsaydı, G.Saray oyuna tutunurdu. Mancini yürekli davranıp ceza adına seni çıkarmalıydı.
Bir çift söz de TFF'ye;G.Saray çarşamba Bursa'da zihinsel ve fiziksel olarak yıprandığı bir maç oynadı. Kasımpaşa maçı neden cumartesi oynatıldı? Pazartesi oynanamaz mıydı? TFF'nin davranışı hem adaletsizdir hem de kasıtlıdır.
Gelelim Cüneyt Çakır'a... Penaltı hakem yorumudur. Ama öncesi Babel, Semih'e omuz atıyor. Açık faul. Çakır, Beşiktaş maçında 'Fair Play' adına elini sıktığın Semih'in yere kapaklanmasına nasıl "Oyna" diyorsun? Oynatarak Semih'e "Beni aldatamazsın, faul yok" dedin. Babel, "Faul yaptım" diyerek seni resmen taca attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor