Fatih Doğan

Fatih Doğan

19 Nisan 2015 | Pazar

Kara bulutlar dağıldı

Önder Özen'in Kasımpaşa başında birinci adam olarak Beşiktaş'a karşı ilk maçına çıkması hoş bir tesadüftü. Hacettepe, Buğsaş teknik direktörlüğünden sonra Beşiktaş Sportif Direktörlüğü ile taçlanan, futbol yorumculuğuyla makyajlanan futbol adamlığında yeni ve iddialı bir sayfa daha açtı. Kaliteli teorisyenliğini pratiğe ne kadar başarıyla dönüştürecek; bunu zaman gösterecek ama kendisine şimdiden başarı diliyorum. Önder Özen ve talebeleri dün maça agresif ve tempolu başladı. Ancak Mustafa'nın kafasından gelen erken gol hesaplarını bozdu. Ardından sırayla yıldızlar sahne aldı. Özellikle 2. golün asistini, 3. golün başlangıcını yapan, 5. golü atan Sosa gecenin yıldızlığına soyundu.
Olcay, Mustafa, Demba Ba, Motta, Atiba ve de Günay hem Önder Hocalarına mesaj, yönetime de moral verecek bir oyun ortaya koydular...

Abitoğlu ders verdi
Kabul edelim; Beşiktaş'ın 5 gollü galibiyete de bu 3 puana da ihtiyacı vardı.
Şunu da görelim: Kasımpaşa bireysel kalitesini takım oyununa dönüştürememiş bir ekip... Yönetime, futbolculara protestolar, karışıklıklar kalan haftalarda takımı ve Özen'i zorlayacağı kesin. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nu kutlamak lazım. Çok doğru kararlar verdi. Özellikle Adem Büyük'ün "Seyirciye küfür nedeniyle" kırmızı göstermesi seminerlerde gösterilecek bir karar. O ki sahadan çıkmak istemeyen Adem'i kendi seyircisi protesto ederek çıkararak Abitoğlu'nun kararını taçlandırdı..
Günün özeti; Üzerinde kara bulutlar dolaşan ya da dolaştırılan Beşiktaş yıldızlarının istemesiyle gün yüzü gördü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor