Fatih Doğan

Fatih Doğan

16 Mart 2015 | Pazartesi

Şampiyonluk yürüyüşü

Beşiktaş hem Avrupa'da hem Süper Lig'de uzun ve meşakkatli, bir o kadar da başarılı bir mücadele veriyor. Yıpranan sinirlere, yorulup sık sık atan adalelere rağmen futbolcuların içindeki başarı ateşi, iki büyük kulvarda Beşiktaş'ı zirvede tutuyor. Brugge dönüşü, 7 sakat ve eksiğe rağmen Ankara'da K.Erciyesspor'a 5 gol atıp Süper Lig'in yeniden zirvesine oturan Kara Kartal alkışı hakediyor.
Beşiktaş taraftarı dün gol sevinçlerinin arkasına şampiyonluk tezahuratlarını ekledi. Yani işaret fişeğini yakarak, geri sayıma geçti.
Başkentte liderlik sanıldığı kadar kolay olmadı. Mehmet Özdilek'in başında bulun SAİ K.Erciyes puan cetvelinde bulunduğu yeri haketmediğini gösteren bir futbol ortaya koydu. Kora kor mücadele, direklerden dönen toplara rağmen Beşiktaş'ın yıldızlarını aşamadılar.

Radikal bir değişim
Slaven Bilic'ten Demba Ba-Mustafa çift forvetiyle ilkkez radikal bir değişim gördük. Mustafa'nın golle buluştuktan sonraki içinde biriktirdiği sevincini de. G.Saraylı Olcan'dan sol bek olurda 72'de Olcay'dan sağ bek olmaz mı? Opare, ısınırken Serdar ve oyunda Necip de sakatlanınca Bilic; Kerim'i oyuna alıp Olcay'ı sağ beke koyunca, Olcay'ın her derde deva duruşunu sağ bekte de gördük.
Belki ilerde sağ bek düşünülebilir.
Veli, Tolgay, Motta'nın standartların üstüne çıktığı karşılaşmada Gökhan Töre çalışkanlığı ve oyunuyla maçın yıldızlığını kimseye bırakmadı.
Beşiktaş'ın Avrupa sonrası ligde 3-4 maçtır devam eden sendromu son buldu. Taraftar lideri, lider futbolcular alkışı ve tezahüratları sevdi. ÖZET: Beşiktaş iki kulvarda da başarılı olma kararlılığında olduğunu cümle aleme duyurarak, 5 golle adeta meydan okudu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor