Eyüp YILDIZ

Eyüp YILDIZ

22 Nisan 2015 | Çarşamba

Rütbe sökücü

Sezon başladığında bir yanımız acaba bu sezon bir takımımız Final Four yapabilir mi derken, diğer yanımızda endişeli şekilde yine çok para harcanmasına rağmen başarısız olma kaygısı içindeydi. Ama Obradovic bu sezon oluşturduğu takım kimyası ve kazanma azmiyle birçok ilki yaşatarak Fenerbahçe Ülker'i Final Four'a taşıdı.
Obradovic'i bu sezon kenarda sürekli kıpkırmızı bir yüz ifadesiyle gördük. Aldığı her molada oyuncularını sert şekilde uyardığına şahit olduk. Sonrasında sahada daha fazla mücadelede eden, kötü gidişatı lehine çeviren bir Fenerbahçe izledik.
Bugün anlıyoruz ki, bu işin en başında Final Four'a inanan Obradovic ve onun askerleriymiş.

Herkesin payı var

Aslında normal sezon ve son 16 maçlarında F.Bahçe, bize bu başarıyı müjdeledi.
Hafızamızı zorlarsak geçmişte Barcelona, CSKA, Olympiakos ve Maccabi gibi güçlü takımları deplasmanda mağlup ettiğimiz bir sezon görmedik. Deplasmandaki son maça da bunun özgüveniyle çıktık.
Maçın başında esen Maccabi rüzgarı çok sürmedi. Set hücumlarında Zisis'in devreye girmesi, Goudelock, Vesely, Preldzic ve Bjelica'nın istikralı oyunu rüzgarı tersine döndürdü. Ayrıca Melih, Kenan, Semih, Oğuz ve Bogdanovic'in önemli rolleri deplasmanda kazanarak adımızı Final Four'a yazdırmamızı sağladı.
İki takımımız son 8'e kaldı. Fenerbahçe son şampiyon Maccabi Electra'yı süpürerek rütbe söktü. Bundan sonra bizlerin tek isteği Kanarya'nın yapılmayanı yapmaya devam etmesi ve o kupayı Türkiye'ye getirmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor