27 Şubat 2017 | Pazartesi

Düşün Fener’in yakasından

Fenerbahçe bildiğiniz gibi ve bildiğimiz gibi...
Gaziantep ilk yarı çıkamıyor.
Pas da yapamıyorlar. Fenerbahçe böyle bir takıma karşı bile yine baskı kuramıyor. Birer tane gol var o kadar.
İkinci yarı Gaziantep kımıldamaya başlıyor. Başlıyor ama iki takımın da defansları ile forvetleri arasında inanılmaz büyük mesafe var. Defanslar çıkmıyor, arkada çakılı kalıyorlar.
Orta sahada kocaman bir alan. Ve bu yarı Gaziantep oyuna çıkarken inanılmaz şekilde pas hatası yapıp, Fenerbahçe'ye topu bırakıyor. Böyle bir durumdan bile sarı-lacivertliler faydalanamıyorlar.
İki tane tehlikeli akını var Fenerbahçe'nin.
Gaziantep kalecisi yerinde müdahaleler yapıyor. 75'ten sonra maç iki tarafa da gidip geliyor. Nitekim 90+4'te belki de maçın fırsatı Gaziantep'e geldi. Aynı pozisyonun daha zorunu birinci yarı Lens gol yaptı. Daha kolayını Kangwa vücudunu gelen topa göre ayarlayamadığı için sağ ayağını kullanma hatasını da yaparak kaçırıyor.

Şen ihtiyar kadın gibi!
Fenerbahçe'de bakıyorsunuz mesela Volkan Şen... Bu arkadaş ne yapıyor oynadığı maçlarda bir düşünün. Onbeş dakika rakiple konuşuyor, yirmi dakika hakeme itiraz ediyor! Ne bir tehlikeli orta var, ne bir tehlikeli şut var. İhtiyar kadınlar gibi konuşuyor vıdı vıdı...
Alper fazla üretken değil. Bir tek golün ortasını yaptı çok güzel o kadar.
E, peki Mehmet Topal zaten arkada kaldı, hücuma fazla gelemedi. Ozan Tufan ne oynadı? Kendisine sormak lazım. Tamam, Souza oynamasın ama onun yerine oynattığın adamlar onu mumla arattılar. İsmail Köybaşı gene gayretli. Kısa süre oynamasına rağmen Aatıf gene bir şeyler yapmaya çalıştı.
Gaziantep istediği bir puanı aldı.
Aslında maça çıkarken ve maçın içinde Fenerbahçeli futbolcuların yüz ifadelerine bakıyorum ve vücut dillerine bakıyorum. Biz bu maçı oynayacağız, devlet memuru gibi sabah 9 gel, akşam 5 git hesabındalar. Yani yasak savıyorlar.
Öyle heyecan, baskı, şevk yok.
Onun için de bu takımdan fazla bir şey olacağı da yok.

Şu artık net bir şekilde gözüküyor. Bu Fenerbahçe yönetimi, başkan dahil Fenerbahçe'nin başından gitmeliler.
Fenerbahçe'nin yakasından artık düşsünler.
Fenerbahçeli taraftara verdikleri eziyet, işkence son bulsun. Fenerbahçe kalkanının arkasına gizlenerek kabadayılık yapmasınlar.
Eğer gitmezlerse bu taraftar yemin ediyorum çok enteresan şeyler yapabilir. Çok değişik tepkiler koyabilirler.
Başkan ve yönetimle alay etmeye başlarlarsa o daha da acı olur. Çünkü, Galatasaray taraftarları, Beşiktaş taraftarları resmen alay ediyorlar.
Yazık oluyor Fenerbahçe'ye.


RAHATLARSA OLUR
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu iyi niyetli.
Tempolu oynatmaya çalışıyor, avantaj oynatmaya çalışıyor.
Bunu yaparken de kaçırdığı pozisyonlar oluyor.
Biraz daha rahatlarsa daha iyi olacak gibi.
O da maç idare ede ede olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor