30 Ekim 2015 | Cuma

Fener'in penaltısı verilmedi

Fenerbahçe bildiğiniz gibi... Değişen hiçbir şey yok. Bu maçın yorumunu yazmaya başladığımda dakikalar 83'ü gösteriyordu ve sarılacivetliler bu dakikaya kadar futbolla ilgili en ufak bir şey sergilemedi. 'Osmanlıspor ne oynadı?' derseniz o da hiçbir şey oynamadı.
Bu dakikaya kadar önemli ne yazarım diye düşünüyorum ama aklımda kalan fazla bir şey yok. Mesela ilk yarıda bir Fenerbahçe hücumunda Osmanlısporlu Uğur ellerini havaya kaldırdı top ellerine vurdu. Bu pozisyon, çarpmasına rağmen elle oynamadır.
Ellerini niye kaldırıyorsun!
Bu engellemedir. Yani oynamaya girer ve penaltıdır.
Onun haricinde Alper'in attığı çok güzel bir gol var o da şahsi becerisiyle.
Başka... Başka hiçbir şey yok.
Yani Fenerbahçe'nin maçlarına gidenler keyif almıyorlar.
Boşu boşuna para veriyorlar.
Hem bütçelerine yazık oluyor, hem de zamanlarına.
Fenerbahçe'de dün de Markovic sakatlandı. Yani şu haftaya kadar 15'inci sakatlık. Dakika 85'te Alper'in de adalesi çekti... Yani 16 oldu. Bunun da sorumlusu herhalde Pazarcılar Derneği Başkanı değil, Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira... Ama o da maçtan sonra konuştukça konuşur; "Süperdik. İyi oynadık. Hakem hakkımızı yedi. Zemin biraz kayıyordu.
Hava da soğuktu" deyip geçer.
İnsan sarı lacivertlilerin maçına gittiğinde çok farklı şeyler görmek istiyor. Şunu diyebilirsiniz; "Fenerbahçe kötü oynadığında da kazanıyor."
Hiç iyi oynadığını görmedik ki. İyi oynadığı zaman da kaybeder, bu iş böyledir. Çünkü Beşiktaş maçında biraz iyi oynadı ve kaybetti.
Osmanlıspor, Galatasaray'ı ve Trabzonspor'u yendi. O sıralar zaten Galatasaray iyi değildi. Trabzonspor da uzun zamandır iyi olamıyor.
Ama dünkü Osmanlıspor'a baktığımda o da keyif vermedi. Bir beyinden düşünerek oynayamıyorlar.
Herkes 'bir gol atayım, iyi hareket yapayım beni konuşsunlar' fikrinde.
Yani kendilerine oynayanlar fazla.

ÖZEL BİR ÇALIŞMA YOK
Fenerbahçe takımını bir odaya koyun, kendi aralarında konuşsunlar çok daha iyi bir 11 sahaya sürerler.
Vitor Pereira geldiğinden beri bu takım korner, frikik gibi özel bir çalışma yaptı mı? Duran top çalıştılar ama bunu amatör takımlar bile çalışıyor.
Fenerbahçe ikili, üçlü topu araya aktarıp bir çalışma yapmış mı? Hayır!
Gören var mı? Hayır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor