23 Şubat 2015 | Pazartesi

Duvara tosladı

Beşiktaş ne zamandır keklik gibi sekiyordu.
Dün akşam vuruldu! Bence sürpriz değildi.
Siyah-beyazlıların belli silahları var. Onlar çalışırsa, rakipler de biraz aptal olurlarsa işi bitiriyorlar.
Beşiktaş dün bu silahların bir kaçını oynatmadı, Eskişehir de akıllı oynayınca ibre döndü.
Futbol kaliteli oyuncularla oynanır.
Tamam sahada 11 general olmaz! Askerler de lazım. Ama askerler kendilerini general zannedince veya onlara general muamelesi yapılınca ne hale düştüklerini dün akşam gördüm. Reçeteler hastalara verilir. İlaçları hem acıdır hem de pahalıdır. Önce bunlara çare bulacaksınız. Yani teşhisi iyi koyacaksınız.
Şimdi ben size söylüyorum; Beşiktaş'tan Demba Ba'yı Gökhan Töre'yi, Sosa'yı alın dışarı diğerlerinden bir takım kurun. Adı da Beşiktaş olmasın başka bir takım olsun. Türkiye Ligi'nde orta sıraların altında olurlar. Beşiktaş'ın iki kalecisi de şampiyonluğa oynayan bir takım için yeterli değil.
Koçum, aslanımla olmuyor
Mustafa Pektemek bir maç oynuyor, 38 maç sakat! Artık etrafını da sakatlıyor. O da Beşiktaş'ın santrforu değil. Mesela Olcay biraz futbol oynadı, 'koçum aslanım' dediler. Şimdi her maçta hakemlerden penaltı veya faul dilenmeye başladı.
Veli, ha babam koşuyor. İyi güzel de bir de bal yap kardeşim. Beşiktaş bir gün duvara vuracaktı, dün akşam vurdu.
Bir defa şunun altını net bir şekilde çizelim.
Eskişehir bu galibiyeti hak etti. Maçın bir kısmında Beşiktaş hücum ediyor gözükse de direksiyon Eskişehirspor'un elindeydi.
Eskişehir'de hava soğuktur, Sivas'ta da. Önceki gece Sivas'taki maç -14 derecede oynandı. Eskişehir'deki maçta da ısı -4'tü. İki stat arasındaki fark +1500 ile -1500 gibi! Artık bazı şeyleri doğru yapanları ayıralım. Bir ara suni çim uygulaması yapılmıştı. Ve futbolcular perişan olmuştu.
19 Mayıs'taki suni çim kaldırıldı yerden ısıtmalı duruma getirildi. Aynı şekilde Sivas'ta da uygulandı.
Sonuçta ne oldu? -14'lerde bu statlarda harika maçlar oynanıyor. Ama dışardan yöneticilik yapmaya gelen, saçma sapan transferler yaparak kulüpleri borç batağına sürükleyen yöneticilerin stat zeminine para harcamamaları ve futbolcu sağlığı ile oynamaları, sonra da kulüpleri borç batağına sürükleyip kaçmaları... İşte bunlardan biri de Eskişehirspor'du.

SANKİ 30 SAAT OTOBÜSTE GİTMİŞLER
Beşiktaş gol yedi. Neden?
Cenk'in iki ayağı rakip topa vururken (ayak topukları da dahil yere basıyordu) yere basan ayakları omuzlarından geniş duruyordu. Kapatamadı!
O toplara kaleci elleriyle müdahale edemez, ayaklarıyla eder! Ama hazırlıklı olursan başka. Rakip takımın kalecisi aynı iki pozisyonda hatta daha zor topu ayaklarıyla çıkardı. Bu futbolcular arasındaki kalite farkıdır.
Çene ile futbol oynanmıyor.
Çalışarak, öğrenerek futbol oynanıyor. Beşiktaşlılar çok yorulmuşlar.
Vah zavallılar! Sanırsınız 30 saat otobüs yolculuğu yapmışlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor