21 Nisan 2016 | Perşembe

Mücadele edince...

Konyaspor yetenekleri kısıtlı ancak kuvvetli oyunculardan kurulu bir takım… Böyle bir takımı mücadele etmeden, sahaya ekstra bir kalite koymadan yenmek hakikaten çok zor… F.Bahçe'nin çok rotasyonlu kadrosu özellikle ilk yarıda orta sahada ayağa oynayarak Konyaspor'un presli oyununa karşılık verdi. Pereira'nın son haftalarda forvet arkasında görev verdiği Nani adım adım takım liderliğine doğru yol alıyor. Dün gece sahada daha çok sorumluluk alan bir Nani vardı. Attığı nefis frikik golüyle eski günlerini hatırlattı.
Rakip kanatları kapatıp, alan daralttığında çok zor pozisyona giriyorlar.
İşte böyle anlarda duran toptan atılacak goller rakip takımın saha içi düzenini bozar. Pereira'nın takımı set oyununu çok iyi oynuyor.

Volkan'ı yeni fark etti!
Önemli sıkıntılardan birisi kanat oyuncularını rakip ceza sahasına çok fazla sokamamaktı. Neyse ki Volkan Şen'le bu problemde yavaş yavaş çözülüyor.
Kanat oyuncuları sıfıra inip orta yapmak yerine, adam eksiltip ceza sahasına girince daha etkili oluyor.
Bu da Pereira'nın yeni fark ettiği durumlardan birisi! Volkan'la ilgili hep övgü dolu şeyler yazıyoruz. Ama o son dönemlerde 'iyi oynayan, şımarık futbolcu' triplerine girdi.
"Tribüne oynama" işlerini bir an önce bırakması lazım… Bunlara ihtiyacı yok. Fenerbahçe tribünlerinin en çok kabul ettiği oyunculardan birisin. Sadece Fenerbahçe taraftarı değil, bütün futbolseverler sevsin, saygı duysun sana… Topu bıraktıktan sonra bu hareketlerin cezasını çekersin güzel kardeşim… Aykut Kocaman Konyaspor'da önemli işlere imza attı. Ama hem üst klas hem de bu kez iyi mücadele eden Fenerbahçeli futbolcularla baş etmesi zordu.
Final Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor