14 Aralık 2015 | Pazartesi

Yıldız farkı

Pereira'nın Ozan tercihinden başlayalım yazıya… Ozan çok mu iyi oynadı? Hayır… Diego'dan da kötü değildi ama… İstediğin kadar antrenman yap, maç kondisyonunu yakalamak zor oluyor. Ozan'ın maç eksiğinden başka bir sıkıntısının olduğunu düşünmüyorum. Pereira bundan sonra kesinlikle ısrar edip şans vermeli. Ligin en az pozisyon veren ve kalesine en az isabetli şut atılan iki takımının mücadelesinde fazla gol pozisyonu olmayacağı aşikardı. Daha çok 2. bölge futbolu vardı sahada… Fenerbahçe sürekli alan daraltan rakibine karşı, şok preslerle topu kapıp pozisyona girmeye çalıştı. Başakşehir savunmasının disiplinli duruşu buna pek imkan vermedi. Bu sezonun yıldızı Gökhan Gönül önünde Nani oynayınca verimli olamıyor.

Çakır elini cebine atmıyor!
Zira Nani oyunun savunma kısmında hiç yok. Hal böyle olunca özellikle ilk yarıda; kopup gelen, sıfıra inen, içeri kat eden Gökhan'ı pek göremedik. Cüneyt Çakır Başakşehirli oyuncuların sertliğine müsaade etti. "En rahat kart gösteren" hakemlerden biri olan Çakır, söz konusu Fenerbahçe olunca "nedense" elini cebine atmaktan imtina ediyor! Maçın en kötülerinden Nani'nin muhteşem vuruşuyla kazandı sarı-lacivertliler… İşte yıldız futbolcu böyle bir şey… Durur, durur, bir şut çeker, maçı alır. Abdullah Avcı, kırmızı görmesi neredeyse kesin olan Badji'yi oyunda tutarak takımının mağlup olmasına neden oldu. Herhalde Cüneyt Çakır maçın sonuna kadar "idare" edebilecek zannetti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor