04 Eylül 2015 | Cuma

Halkın takımı

Vitor Pereira'ya Fenerbahçe tarihinin en iyi ve en pahalı kadrosu emanet edildi. Bu bol alternatifli takımı nasıl yöneteceği ve neler yapabileceğini zaman gösterecek.
Benim şahsi fikrim bu sezon Fenerbahçe'nin açık ara yapacağı yönünde. Yeter ki önü kesilmesin.

Ölçüp tart, öyle konuş
Transfer sezonu başladı bitti, herkes Fenerbahçe'nin yaptığı yıldız transferleri konuşuyor. Fenerbahçe yönetiminin bundan sonra bütün enerjisini takımın başarısı için harcaması gerekiyor.
Artık kavga zamanı değil. Her yönetici ağzından çıkanı ölçüp tartacak, öyle konuşacak. Bir şekilde algı operasyonları ile oluşturulan "sevimsiz Fenerbahçe" imajının değiştirilmesi şart. Bunun yolu yöneticilerin demeçlerine dikkat etmesinden geçiyor.
3 Temmuz sürecinin kocaman bir balon olduğu artık ortaya çıktı.
Soruşturmayı başlatan, yöneten paralel savcılar arkalarına bile bakmadan ülkeden kaçtı. Çok yakın bir zamanda Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin Fenerbahçe'nin haklılığını ortaya çıkartacağına eminim.

Doğruysa, ayıp etmişler
Bu sezon kavga sezonu değil. Ben, Fenerbahçe'nin hakları yenildiğinde de sussunlar demiyorum ama ortada hiç bir şey yokken kurumlarla kavga etmenin hiç bir manası yok.
Geçen hafta Antalyaspor başkanı demeçlerinde Fenerbahçe yöneticilerinin kendilerine "Hoş geldin" bile demediklerini belirtti. Eğer doğru ise Fenerbahçe'ye yakışmayan bir tutum olmuş.
Bizim kültürümüzde evinize gelen misafiri iyi ağırlamak esastır. Rakip de olsalar Kadıköy'e gelen bütün takımlar misafirdir ve en iyi şekilde karşılanmalıdır. Nasıl karşılarsanız, öyle ağırlanırsınız. Bırakın herkes Van Persie'yi Nani'yi ve Fenerbahçe'nin aldığı kupaları konuşsun, başka şeyler değil! Fenerbahçe halkın
takımıdır ve öyle kalacaktır.

İş bilenin...
Fenerbahçe yönetiminin bu sezon yaptığı ilk transfer Guliano Terraneo oldu. Ne kadar doğru bir iş yapıldığı Galatasaray yönetiminin düştüğü durum göz önüne alındığında net bir şekilde görülüyor. Transfer sadece parayla yapılmıyor, paranın yanı sıra ya iş bilen yöneticilerin ya da iş bitiren profesyonellerin olması gerekiyor. Bu ikisi de olmayınca işler işte böyle sarpa sarıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor