21 Nisan 2015 | Salı

Şampiyonluk golü!

Öncelikle Süper Lig standardının çok üzerinde nefis bir maç izlediğimizi söyleyelim. Sahada golü düşünen oyuncu fazla olunca seyir zevki de artıyor.
Fenerbahçe'nin maç öncesi önemli bir şansı vardı. Bütün maçlarını kazanması durumunda, rakiplere bakmaksızın şampiyon olması muhtemeldi. İsmail Kartal'ın sahaya sürdüğü 11 tam da bunun göstergesiydi aslında… Maçın hemen başında Kuyt'ın şanssız sakatlığı olunca Emenike'yi oyuna dahil eden Kartal'ın kulübesinde hamle oyuncusu kalmadı. Yani Fenerbahçe maçın başından sonuna ne ya pacaksa, sahadaki kadroyla yapacaktı. İkinci yarı Bursaspor'un hızlı oyuncuları karşısında direnemeyen Emenike'yi çıkaran İsmail hoca önemli bir hata yaptı.

İsmail Kartal'ın şansı!
Caner'i sağa çekip, sol açıkta Sow'la devam etti. Oysa buna ne gerek var?
Sezon başından bu yana sol kanatta çok iyi işler yapan Caner'in mevkisi değişince etkinliği azaldı. Tüm bu olumsuzluğa rağmen yaptığı ortanın golle sonuçlanması İsmail Kartal'ın şansıydı!
F.Bahçeli futbolcular önem derecesi yüksek maçlara daha iyi konsantre oluyor. Bunu birçok maçta gördük. Dün özellikle Emre ve Mehmet Topal'a bayıldım.
Bursaspor gibi hızlı hücum eden bir takımın pas trafiğini kesip atağa çıkmalarına fırsat vermediler. Ve Webo...
Sezon başından bu yana onun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu söyledim durdum.
Bursa karşısında belki de şampiyonluğu getiren golü attı. Yönetimin, "Emenike'yi oynat" baskısına ve Aziz Yıldırım'ın Emenike ile ilgili basın toplantısı yapmasına rağmen doğru bildiğinden şaşmadı.
Helal olsun hoca…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor