26 Mart 2015 | Perşembe

Emre afyonu!

Türk Dil Kurumu sözlüğünde Küfür" kelimesinin anlamı olarak,"Sövme, sövmek için söylenen söz, sövgü" yazıyor.
Hangi dilde olursa olsun, kim söylerse söylesin fark etmez. Ama görüyorum ki; bizim statlarda sadece Türkçe ve bazen de İngilizce küfürler hakemlerin dikkatini çekiyor!
Saha içerisinde nabız yüksekliğiyle futbolcuların birbirleriyle didişmesini anlayabiliyorum. Ama yaşı kemale ermiş, titrine "hoca" denen bir teknik adamın saha içinde oyuncuları provoke etmesini kafam almıyor.
Emre Belözoğlu'yla konuştum.
Bana, "Bilic maçın başından sonuna kadar bizimle uğraştı. Provoke etmeye çalıştı" diyor. Bir hoca düşünün Türkiye'ye geldiğinden beri tek bir kupası, başarısı yok, tek bir derbi dahi kazanamamış, Önder Özen'in ince eleyip sık dokuyarak kurduğu kadronun ekmeğini yiyor.
Böylesine başarısız bir teknik adamla devam edip etmeme kararını elbette Beşiktaş yönetimi verebilir.
Amaa... Başarısızlıklarını başka konuları ortaya atıp örtmeye kalkarsa olmaz!

Orman da inanmış

"Emre afyonuyla" uyutuyor Beşiktaş camiasını... Sene sonu gelip, yine kupasız kaldığında bakalım bu sefer neler yapacak?
Önceki gün BJKTV'de dün de FBTV'de bazı görüntüler yayınlandı.
BJKTV'nin yetkilileri görüntülerde oynama ve montaj yaparak Emre'nin küfür ettiğini iddia etmişler.
Ayrıca olmayan sözleri alt yazıya yazarak suç işlemişler. Muhtemelen Fikret Orman da onlara inanmış ve konuyla ilgili açıklamalar yapmış. "İnanmış" diyorum, zira başka bir şey düşünmek istemiyorum.
Yalan yanlış montajlanmış görüntülerle kamuoyunu yanıltmak, iki büyük camiayı birbirine düşürmek suçtur.
Beşiktaş Yönetimi yıllardır teknik direktörlere inanılmaz tazminat rakamları ödedi. Yarın Bilic de alacakları için dava açarsa şaşırmayın. Bilic gider, yine biz bize kalırız. İki büyük camia arasındaki dostluk ilelebet sürecek. Bilic gibilerine rağmen...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor