28 Ocak 2015 | Çarşamba

İdare eder

Fenerbahçe takımının en önemli özelliği pas yaparak, topun kontrolünü maç boyunca elinde tutması… Ancak yedek ağırlıklı kadro pas yapmayı, ''beceremeyince'' oyunun kontrolü Kayseri ekibine geçti.
Stoper olarak transfer edilmiş ama bir türlü bekleneni verememiş olan Serdar Kesimal bu kez sağ bek mevkindeydi.
Ancak o bölgede de faydalı olamadı.
Ya çok kolay çalım yiyor ya da rakibe faul yapıyor. Savunma oyuncusu böyle mi olur? Artık yapabileceği tek şey var; bu transfer döneminde kendine oynayabileceği bir takım bulmak. Onu izlerken Savaş'ı oynatsaydı diye düşündüm. Hata da yapsa, ''Genç oyuncu'' der geçerdik!
İsmail Kartal'ın ligde kötü olmasına rağmen ısrarla Emenike'ye görev vermesi Webo'nun sadece ceza sahası golcüsü olmasından kaynaklanıyor. Adam eksiltemiyor, sürekli topu ayağına bekliyor.
Bu durum hücumcu bir oyuncu transferinin ne kadar gerekli olduğunu gösteriyor aslında. Sow önümüzdeki günlerde takıma katılacak. Buna rağmen uzun lig ve kupa maratonunda ona alternatif olacak ve Kartal'ın elini rahatlatacak bir hücumcu transfer edilmeli.

Hala profesyonel değil!
Çünkü ceza sahası golcüsü Webo'nun, ve ne yapacağı belli olmayan Emenike'nin performansları soru işareti olacak.
Maçın en iyisi Caner'in ayaklarından çok çenesinin çalışması onun hala yeterince profesyonel olamadığının göstergesi… "Bedavadan" göreceği kırmızı kartın takımı Karabük karşısında ne kadar zor duruma düşüreceğini düşünemiyor.
İkinci yarı gençlerin enerjisiyle vites yükselten sarı lacivertliler sahadan beraberlikle ayrılmayı bildi.
Gençler idare eder ama ya diğerleri?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor