28 Aralık 2014 | Pazar

İşte ideal kadro!

Fenerbahçe önem derecesi yüksek maçları iyi oynuyor. Sezon başından beri yaza-söyleye dilimizde tüy bitti; ancak İsmail Kartal ideal kadroya ilk yarının sonuna doğru ulaşabildi! Tabi bunda cezalı olan Emenike'nin rolünü unutmamak gerek! Esas sorulması gereken soru şu; Acaba bu hafta Emenike cezalı olmasaydı sahada olur muydu?
Dün gece maçın ilk 15 dakikası hariç çok iyi bir Fenerbahçe vardı sahada… Sow'un forvette olması takıma inanılmaz bir hücum zenginliği kazandırdı. Sow kilo vermiş, kendine gelmiş. Arkadaşlarına duvar oldu, kanat ortalarına kafa vurdu, adam eskitti, golün asistini yaptı. İşte Fenerbahçe'nin forveti böyle olmalı.

Sow solda körelebilir
Bakalım Emenike dönünce İsmail hoca ne yapacak? Bu takım kurgusunu kesinlikle bozmamalı. Zira Emenike'yle devam ederse, Alper gibi üstün yetenekli bir oyuncuyu kulübeye mahkum eder.
Tabi "forvet gibi forvet" Sow'u da sol kanatta oynatıp köreltir. Fenerbahçeli oyuncular final paslarını daha iyi verebilseler maçın skoru çok farklı olurdu. Özellikle orta sahada takım olarak pres yapınca, ayağa oynayan Mersin ekibinin bütün düzeni bozuldu. Gol pozisyonuna dahi giremeden maçı tamamladılar. Fenerbahçe'nin bu sezon en çok gol pozisyonuna girdiği maçın skorunun böylesine güdük kalması şanssızlıktan başka bir şey değil.
Çok eleştirdiğimiz Diego özellikle ceza sahası içi ve çevresinde etkiliydi. Penaltı pozisyonunda, "Penaltıyı ben yaptırdım, Ben atarım" tavırları hiç hoş değil. Bu takımın penaltıcısı Emre'dir. Maç berabere bitse hesabını veremezdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor