25 Kasım 2014 | Salı

Vatan haini!

İsmail Kartal, Diego tercihiyle daha ilk dakikadan orta saha üstünlüğünü rakibe kaptırdı. Orta saha mücadelesiyle geçmesi muhtemel bir karşılaşmada kesici, sert ve daha agresif olan Emre sahada olmalıydı. Fenerbahçe'nin sol kanadında Caner ve Alper gibi hücumu seven oyuncuların olması, sarı-lacivertlilerin defansif yönünü iyice zayıflattı. Diego'nun zayıf Rize karşısındaki performansı sanırım İsmail hocayı yanıltmış. Sert rakiplere karşı direnç gösteremiyor, varlığıyla yokluğu belli değildi. Volkan Şen Fenerbahçe'nin sol kanadını adeta koridora çevirdi.
Zaten gereksiz bir kart gören ve "çenesi hiç durmayan" Caner arka arkaya 3 pozisyonda rakibe müdahale dahi edemeyince İsmail hoca çark etti. Sahaya çıkan kadro ne kadar yanlışsa yapılan oyuncu değişiklikleri o kadar doğruydu. Bu kadar hızlı oyuncuya sahip bir rakibe karşı orta sahaya yakın kurulan savunma hattı büyük tehlikeydi. Bekir ve Kadlec'in arasına atılan tüm toplar pozisyon oldu. Orta sahada alanı daraltmak isterken, savunmayı kaleye bu kadar uzak kurmanın nedenini anlayamadım.
Belki de kariyerinin en kötü performansını gösteren Caner'in oyundan çıkarken İsmail Kartal'a bağırması büyük terbiyesizlik. Hücum edemiyorsun, adamını tutamıyorsun, bari çeneni tut! Fenerbahçe'den senin gibi kimler geldi, kimler geçti? Kendini vazgeçilmez zannetme. Kuyt ve diğer oyuncuların golden sonra İsmail Kartal'a koşması aslında ona verilmiş en iyi cevaptı.
Bir söz de Bursa taraftarın. Maç boyunca "Vatan haini Volkan Demirel" diye bağırdılar. Ne yapmış Volkan vatan hainliğiyle suçlanacak?
Bütün Bursa kadrosunu toplasan Volkan'ın milli takım formasını giydiği rakama ulaşamazlar.
Ayıptır, günahtır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor