02 Ekim 2014 | Perşembe

Kartal'ın kredisi

Dün İsmail Kartal ile sohbet etme imkanı bulduk. Samandıra Tesisleri'nde yaptığımız sohbetin önemli bir bölümünü hoca istemediği için yazmayacağım.
Kartal günlerdir adeta linç ediliyor. Onu itibarsızlaştırmaya yönelik birçok haber yapılıyor. Bu olumsuz haberlerin İsmail hocanın psikolojisini darmadağın yaptığını düşünmüştüm, yanılmışım. Kartal'ı yıllardır tanırım.
Ama onu hiç bu kadar inançlı görmemiştim.
Takımının istatistik olarak ligin en iyi takımını olduğunu iddia etti. Futbolun sadece istatistiklerden, rakamlardan ibaret olmadığını düşünüyorum.
Sadece rakamlarla değerlendirilecek kadar basit değildir. Ya da zor...

PROFESYONEL DESTEK ALMALI
Kartal son dönemde çok içine kapandı.
Gece gündüz Samandıra'da kalıyor, sürekli rakiplerin maçlarını izliyor.
Oysa ben takımla bu kadar ilgilenmesini doğru bulmuyorum. Kafasını biraz dinlendirmeli ve işlerin bir bölümünü profesyonellere, yardımcılarına bırakmalı. Takımın bu kadar içerisine girmişken bazı şeyleri gözden kaçırması çok normal. Bazen dışarıdan bakmakta fayda var.
Gerçekten özveriyle çalışıyor. Yeni sistemini oturtabilmesi için biraz zamana ihtiyacı var. Ona bu krediyi vermek camianın boynunun borcu olmalıdır. Bu takımda hiç haketmeyen insanlara ne krediler verildi?
Son olarak şunu yazmadan geçemeyeğim.
Kartal takımın başına geçtiğinden bu yana kadroyu hep kendisi yaptığını söyledi. "Başkan kadroyu yapıyor" haberlerine gülüp geçtiğini söylüyor hoca... Ve ekliyor; "Koskoca F.Bahçe başkanı bunlarla mı uğraşacak?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor