Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

29 Ağustos 2016 | Pazartesi

F.Bahçe’nin işi çok

Baştan söyliyelim, F.Bahçe'nin oyunu yönetecek bir orkestra şefi yok. Kemancın iyi de olsa şef olamayacağına göre, dikine oynatacak adamın olmayınca olmuyor. Bu adamı bulmaları şart.
F.Bahçe'de 30 dakika boyunca tempo yoktu, dikine pas yoktu, koordinasyon ve birbirinin dilinden anlama yoktu. Uzun top denediler, karavana attılar. Yana, geriye oynayıp, hızı kaybettiler. Basit top kayıpları yaptılar.
Tatsız, tuzsuzdu takım. O arada indirekt serbest vuruştan golü yiyince biraz dirildiler, Kjaer frikiği canlandırdı ama aynı Kjaer bence kademede adam olduğu için kırmızı olmayan pozisyonda atılınca, daha da hırslandılar.
Kararın altında kalıp eyyama başlayan bir hakem de vardı arada.
Ozan, indirekt vuruştan attı ama 3 dk sonra aynısını yine Wellinton yaptı.

Roman iyiydi
Emenike ve Volkan etkisiz, Alper çok koşmanın dışında tehdit etmeyen yapıda idi. Volkan duran toplarda seyredendi.
Sadece Roman tek ön liberoda iyiydi.
Tatsız tuzsuz ilk yarı 18 dakikadaki 4 duran top golüyle, futbolsuz ama bol gollü bitiyordu.
2. yarı Emenike'nin etkisizliği devam edince Fernandao ile değişti. Stoch'un şutu, Skirtel'in korner pozisyonu dışında pozisyon bulamadılar. Orta saha boşalıp, yorgunluk da başlayınca, Wellinton ve Nakoulma ile tehlikeler başladı ve son dakikada bir kontra golü yedi F.Bahçe. Alper'in uzatmalardaki golü koşularının ikramı idi.
Sonuç 1-Fenerbahcenin oyun kurucuya ihtiyacı var. 2-Fizik gücü düşük, milli maç arasında iyi çalışmaya ihtiyacı var. 3-Oyuncular arası koordinasyon problemi var. 4-Formsuz oyuncu sayısı formda olanlardan fazla. 5-Yönetimin, 3 santrforundan ancak 1 tane çıktığını görüp 1 golcü daha alması şart.
Kayseri'yi de, eksik de olsa F.Bahçe'ye mücadelesi için kutluyor, Serkan hoca'ya da tüm iç saha takımlarına karşı F.Bahçe'ye yaptığı gibi bol yanlış yapsa da cesur olmasını diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor