Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

14 Mart 2016 | Pazartesi

3’lü 3’e mal oluyordu

Topal, Persie, Caner, Ozan'ı yanına almıştı Pereira. Braga'ya hazırlı olarak.
Ligin 2. yarısının en az puan toplayanı Kayseri karşısında savunma arkasına pas atma girişimleri ile başladılar. Atanlar H.Ali ve Diego, koşanlar Fernandao ve Volkan idi ama sonuç gelmedi.12'de de bir duran topta Josef pozisyon buldu ama o kadardı.
Sonra, 33'teki Josef'in şutuna kadar, tam 20 dakika hiçbir şey yapmadı F.Bahçe. Nani çok top kaybediyor, Şener bir ara öne bile çıkamıyor, Diego yine ekseni etrafında dönüyor, Volkan en etkisiz maçını oynuyor, takım ritm bulamıyordu.
Kayseri'nin ise kalede Volkan olmasa bile gol atacak hali yoktu.
İlk yarı 19 orta yaptı F.Bahçe ama Diego, Nani ve Volkan ceza alanında Fernandao'yu desteklemeyince , takım kalabalık olamayınca,sadece 2'sine vurabildi.

Pozisyon buldu ama

Kalanları da maçın ilk yarısının iyilerinnden kaleci Ali topladı. Fernandao, maç titmini de kaybettiği için ağırlaşmıştı. 2. sarı karttan Mabiala atılınca Kayseri'nin işi zorlaştı.
2. yarıya Şener-Persie değişikliği ile başlayıp, 3'lü savunmaya döndü Vitor. Ama sorun orada başladı, H.Ali'nin paıyla Persie attı ama bu yapıda 5'li orta sahanın kenarlarındaki adam kanat oynamayı bilen adam olmalıydı ama oraya iliştirilen Josef bu işi yapamadı.
Raul'le değişti, Raul de oranın adamı değildi.Üstelik göbeği de boşaltıyordu.
Topal-Volkan değişikliği ile göbeğe önlem almaya çalıştı Pereira ama F.Bahçe 10 kişilik Kayseri'ye 3'lüye dönmenin takım yerleşim ahengini bozmasından pozisyon verdi. Buna rağmen farkı arttıracak pozisyonlar buldu, orada da Kjaer'le birlikte maçın en iyisi kalecei Ali devleşti.
3 puan alındı ama alınacak çok ders olan bir maçtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor