Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

05 Ekim 2015 | Pazartesi

Vitor sorguya

Ligin deplasmanda topla en az oynayan 2. takımı Akhisar, alanı iyi kapatınca F.Bahçe'yi kanatlara itti maçın başında. Çare, çabuk paslarla ters tarafa top atıp, kanattan sert orta idi ama F.Bahçe bunu başaramadı ilk 10 dakika. İlk başardığında da Alper'in adrese pası, Fernandao'nun kafası ile tabela değişti zaten. Ama gol ofsattı bence.
Sonrasında daha kontrollü oynadı F.Bahçe, anlamsızca. Alper iştahlı idi, biraz da Fernandao. Diego, toplamada 0, çarpmada 1 etkisi kadar oynuyordu. Ligde attığı 6 golün 2 si korner, 2 si de penaltı olan Akhisar ise kaleye dahi gidemiyor, kilolu Lua Lua bolca top eziyordu. O ezdiklerinden birinde kaptırdığı top, Turbo Nani'nin , Fernandao'ya "çarptırarak " attırdığı gole kadar gidiyordu.

2. yarı orta saha düştü

Takım 2-0 önde iken saçma sapan hareketlerle kart gören F.Bahçe bunu ve Caner'in herkesi geren halini sorgulamalıydı.
Hakem, genç, otorite kuramayandı, bu netti. Ama oyuncuların da çok iyi niyetli olmadığı aşikardı.
Bu, sadece bu maçta değil, hemen her maçta böyleydi.
Akhisar'ın penaltı kazanma serüvenine Diego'nun katkısı durumu 2-1'e getirdi.
Orta saha düşünce, Raul ve Diego-
Josef ve Ozan ile değişti ama sezon başı yetersiz antrenmanların acısı takımın güçsüzlüğünde belli idi. Duran toptan yenilen gol de Akhisar karakteri idi.
Alper'in yerine Persie girdi. Ayaklar ve kafalar rahat değildi. Persie 3 pozisyonu kaçırdı. Nani Şener şutları ile yokladı.
Fernandao 2 kez kaçırdı.
Pereira sorgulanmalı. Bu kadro bu halde ise sorumlu odur. F.Bahçe yönetimi sorarsa nedenini anlatırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor