Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

06 Ağustos 2015 | Perşembe

Dramatik 60

Persie'nin sakatlığı nedeni ile ilk 18'de bile olamadığı bir maça çıkmak, rakip üzerindeki psikolojik baskı faktörlerinden birini kaybetmekti.
Ancak. F.Bahçe bu sefer ilk maç öncesi uyardığımız ama yine de ilk 30 dakika yaptığı hataya düşmedi ve önde basmadı.Bu oyun yapısı da Shakhtar'ı şaşırttı.Çünkü onların tek kozu üstlerine gelecek rakibin arkasına
Taison, Marlos ve Alex
ile kaçmaktı. İlk 20 dakika istediğimiz gibi gitti. Sakindik, 35 metrede oynadık, Marlos'un şutu ve Alex'in vuruşu dışında pozisyon vermedik.
En büyük silahımız duran toptan Alves ile yakaladığımız ve Caner'in ortasına Fernandao ile kullanamadığımız 2 de pozisyonumuz oldu.
Ama sonra birden, çıkışlarda top kaybı yapmaya başladık. Değişerek oynayan Sow ve Nani, Caner'e yardım etmeyince, orayı madene çeviren Srna'nın ortasında, Volkan ve Kjaer'in hamle hatası ile golü de yedik.

Shakhtar daha çok hazırdı

Aslında ilk yarı genelinde, pas oyununu çok iyi yapamadık, Diego, Sow ve Nani kötüydüler. Çırpınan Meireles, hücum ribauntlarına sıkça girdi ve tek iyi şutumuzu da öyle bulduk.Son 5 dakika canlandık ve ilk yarının en iyisi Meireles'in ortasında Sow ile golü de kaçırdık. İlk yarıdaki 2 pozisyonda da Meireles olunca,insanın aklına hücumcular ve hücumcu orta sahalar nerede?
Sorusu geliyordu. 2. yarı ilk 10 dakika baskılı başladık.Şener bindirdi, Meireles boşta kalan topa vuramadı.
Nani'nin frikiğinde Sow'un kafasını kaleci çıkardı. 59'da Alves kafa ile kaçırdı. İşler iyi giderken, Pereira'nın rakip oyuncuya gereksiz müdahalesini, hakem abartarak değerlendirdi ve hocayı tribüne gönderdi. İşte bu an maçın dönüm noktası oldu. Ardından Caner ve Kjaer'in kademe hatasından , Volkan'ın müdahalesi penaltı getirince iş koptu.
Alex'in golü ise maçı o anda bitirdi.
Kjaer'in kırmızısı play-off Avrupa Ligi adına kötü oldu.
Fenerbahçe olabilecek en hazırlıksız zamanında, olabilecek en zorlu takımı, olabilecek en iyi oyununu oynadığı dakikalarda atamadığı gollerle eleyemedi.
Dramatik taraf buydu. Shakhtar hazırdı ve turu aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor