Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

14 Mayıs 2015 | Perşembe

Game-over!

Lig tarihinin en erken gollerinden birini, eskiden çok iyi yaptığı işlerden birini yaparak, kornerden gelen topla attı F.Bahçe, Egemen'in voleybolcu kalitesindeki sıçrayışı ile. Ama, 28 hafta boyunca tek korner golü yememiş takım , 3 haftada 2. kez kornerden golü yiyince pamuk helvaya döndü.
Peş peşe inanılmaz pozisyonlar verdi.
Ön alanda basması bekleniyordu, tersine K.Erciyes basıyordu, hızlı oynar diye umuluyordu, tersine turbo hızında Erciyes oynuyordu... Oyunu kanatlara yığar diye zannedenler de yanıldı, o işi de Erciyes yaptı. Tribünler zaten maça fazla ilgi göstermeyerek "şampiyonluk konusunda inanç sıkıntıları'' olduğunu belli etmişti ama futbolcuların derdi neydi ki?
Savunma ile hücum arasında 50-60 metre vardı. F.Bahçe kalesinde tehlike varken Sow ve Webo, 40 metre uzakta elleri belinde neden orta sahada beklemekteydiler?
Neden "ununu elemiş, eleğini asmış" Kuyt ve öne oynama sıkıntılı Selçuk oyunda idi de, 12-16. haftalar arası 5 maçta sadece 1 gol yiyen, Topal-Emre-Raul'lu orta sahanın adamı Meireles ve tek dikine giden adam Alper yoktu?
İkinci yarı hatasından döndü Kartal, Selçuk ve Kuyt çıktı, Alper ve Raul girdi. Takım sahada daha doğru yerleşmeye başladı. Dönen topları Raul ve Topal aldı. Gökhan ve Caner kanatları kullandı.
Sow, Webo, Diego ile pozisyonlar da buldu F.Bahçe ama atamadı. Gökhan ve Boye çok başarılı idi. Anıl ekstra oynadı. İsmail hoca, son 15 dakika Egemen'i santrfor gibi oynatabilirdi, yapmadı. Erciyes'in sayılmayan golünü sahada net göremedim ama Diego'ya yapılan penaltı idi.
Kalkavan kötü niyetli değildi ama kötüydü.
Sonuç; Fenerbahçe son 5 haftada, bir kısmı teknik adam yanlışından, bir kısmı kurşunlanma sonucu oyuncuların hırsını kaybetmesinden dolayı şampiyonluktan, hatta belki ikincilikten koptu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor