Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

01 Mart 2015 | Pazar

Gitti ipler!

1-Caner'siz takıma Kadlec girince, Selçuk-Topal'lı orta sahanın önüne,mecburiyetten de olsa, yine onların tarzına yakın Raul yerine Diego konsa ,daha mı iyi olurdu diye düşündüm, ilk 11'i görünce. Bu yapıda Selçuk'a (ki ilk yarı F.Bahçe'nin iyisi idi) sürpriz golcü görevi vereceğine, dikine pas atacak Diego daha doğru olmaz mıydı?
2- Ömer ve Djalma'nın olduğu kanada, Emenike'yi çekip, Sow santrafor başlamalıydı diye de ekledim düşüncelerime.
Nitekim 32 sonrası Emenike oraya geçince daha da bolunu buldu F.Bahçe, pozisyonların.
3- Önce Rize, sonra Akhisar maçıyla gelenek hale gelen '' kalene ilk şutu gol yiyeceksin'' ritüeli Konya'da da oluyordu ama bu kez Mert'in gereksiz çıkışının etkisi de vardı.
4- Djalma'nın, Kadlec'e takıldığı pozisyon dışında pozisyon vermedi F.Bahçe.
Ama 30'a kadar da pozisyona Sow'un vuramadığı bir vole dışında giremedi.
5- 30 sonrası Fenerbahçe iyice önde basmaya başladı.Özellikle Gökhan ile bindirmeleri etkiliydi. Zaten, Kadlec tarafı hiç işlemiyordu. Caner'i arıyordu takım.
O dakikadan sonra Kuyt'ın duran topta kaçırdığı ve son dakikada Gökhan'ın kaçırdığı goller, F.Bahçe'yi soyunma odasına sıkıntılı gönderdi.
6- Son 4 haftada , 5 büyük ligde ve ligimizde ilk 5'e oynayan 30 takım içinde 'pozisyonu gole çevirme yüzdesi' en düşük takım F.Bahçe analizimiz ilk yarıda da devam etti.
7- 2. yarı Emre, Webo ve Diego hamleleri, uzun süre Emenike'ye nasıl sabrettiğini anlamadığımKartal'dan geldi.
Konya iyice yaslandı. Ama, golü , yine bir duran topta (faul kokuyordu), maçın en iyi adamı Egemen ile buldu F.Bahçe.
SONUÇ; Şimdi artık Kadıköy'de G.Saray'ı yenmek dahi , bundan sonra ipleri F.Bahçe'nin eline vermiyor. Bundan önce iyi mücadele edip kazanmayan takım, bu kez hem taktik yanlışlarına hem de yeterli mücadele edemeye kurban gitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor