Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

25 Ocak 2015 | Pazar

AKILLIBAHÇE

Ligin maç başına en çok şut atan iki takımının maçıydı. Sahada son 3 maçta gol yemeyen bir Fenerbahçe vardı. Fenerbahçe maça bir an önce gol atmak için çıkmıştı. Öyle ki ilk 10 dakikada bunalttı Kasımpaşa'yı... Özellikle kornerlerde canını sıktı rakibinin.
Formu giderek artan Diego ve diğer oyuncular bu maçta en çok şut seçeneğine başvurdu. 15. dakikada tüm takım olarak gelip, Diego'nun Kuyt'a attırdığı klas golün habercisiydi bu baskı...
Golden sonra İsmail Kartal ile beraber, özellikle son maçlarda en iyi yaptığı işi yaptı. Yani alan savunmasını, 30 metrede, çok adamla ve doğru pozisyon alarak uyguladı.
İki kenar adamı Kuyt ve Alper, Selçuk ve Raul ile birlikte, geriye çekilerek destek verince Kasımpaşa, Scarione'nin kişisel becerisi ile bulduğu pozisyon dışında pozisyon bulamadı.
Fenerbahçe'de Egemen ve Alves önlerinde Topal ve Emre olmayınca, aralarına bir ön libero alarak çıkmak yerine, doğrudan oyuna çıkmayı tercih ettiler. Kasımpaşa ise Fenerbahçe oynamasına izin vermeyince Babel ile ayakta kalmaya çalıştı.

Gökhan'dan müthiş asist
İkinci yarı çok arkaya yaslandı Fenerbahçe.
Bu da Kasımpaşa'ya Castro ile 2 pozisyon buldurdu. Volkan başarılıydı.
Raul sakatlandı.
Yerine giren Hasan Ali'den başlayan atakta Gökhan, müthiş bir asistle maçın adamı Kuyt'a attırdı ve Fenerbahçe kontrolü tekrar ele aldı. Caner noktayı koydu.
Sonuç; F.Bahçe eksiklerini bilerek, İsmail Kartal'ın istediği gibi Kasımpaşa karşısında oldukça akıllı oynadı. Rakibine fırsat vermedi ve 4. maçında da gol yemedi ve ligin en önemli şampiyon adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor