Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

03 Aralık 2014 | Çarşamba

Pirana gençler

Savaş 17, Caner 18, Muhammed ve Uygar 19 yaşında ve ilk kez resmi bir maçta görev aldılar.
Üstelik, yanlarında oynayan ağabeyleri de uzun süredir oynamayanlardandı.
Ağır abiler, Selçuk, Egemen, Alves ve Hasan Ali başlarda kendi aralarında paslaştılar, ''gençler oyuna ısınsın, ürkeklikleri üzerinden atılsın'' diye. Selçuk, özellikle oyunu yöneten idi. Alves ve Egemen arkadan oyuna iyi girdiler.
Egemen bence artık formayı vermeyecek görüntüdeydi. Ama Topuz sanki, '' boşver hoca, hiç düşünme beni'' modunda etkisizdi.
Webo ön alanda her topa bastı, arkadaşlarına indirdi ama ilk kez bir arada oynayan tüm kadrolarda olduğu gibi akordsuzdu takım. Kimin nereye, ne zaman gideceği pratiğini bilememek başlarda çok ''sahipsiz top'' ve '' hatalı pas yaptırdı.
Caner, zeki bir oyuncu, Uygar telaşının dışında çok koşuyor, Savaş'ı bu maçtaki performansı ile değerlendirmeyin, çok iyi bindiren bir sağ bek olacak. Muhammed ise dikine gitmeye en istekli olan oyuncu.

Tecrübeli pasör gerek
Bu yapıda, duran toplarla ilk yarı etkili oldu F.Bahçe, golü de öyle attı.
Önde fazla etkili olamadı gençler ama savunmaya dönme iştahları fazla pozisyon verdirmedi. Turgut'un golü, kişisel beceri golü idi.
2. yarıda oyuna giren Ramazan, müthiş kendine güvenli ama tercih hataları içindeydi. Hakan'a ise, etkili gelemeyen Kayseri karşısında pek iş düşmedi. Ama son dakikadaki duran topta hatası büyüktü. Bu tür maçlarda, gençleri hücumda etkili kullanmak için, orta sahana, tecrübeli ve pasör özellikli adam koyman gerekir. Ama F.Bahçe'de bu adam yoktu.
Sonuçta, pirana özellikli, oynayan 6'sı da her yerde basan adamları, hücumda üretememelerine ve yenilmesine rağmen F.Bahçe adına gelecek için güzel sinyaller verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor