Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

11 Kasım 2015 | Çarşamba

Samsunspor koptu, geliyor!

Milli araya giren PTT 1.Lig'de non-stop gelen, kazandıkça coşan, coştukça kazanan bir takım var: Samsunspor!
Geçen hafta Elazığspor, bu hafta Adanaspor'u 2-1 ile geçen Karadeniz Şimşeği, ikinci sıradaki K.Karabükspor'a 3, üçüncü sıradaki Elazığspor'a 4, yedinci sıradaki Adana Demir'e de tam 5 puan fark yaptı. Haftanın en merak edilen maçı Büyük İzmir Derbisi'ydi. Karşıyaka-Göztepe arasındaki maç, tek gol ama çok heyecan sundu. Hep seyirci sayısı ile konuşulan derbinin yıllar sonraki buluşmasında sadece 16.500 sporseverin olması üzüntü, eşit sayıda tribünü bölüşmek ise güzelliği olarak kayıtlara geçti.

Niyete kırmızı çıktı
PTT 1.Lig derbisine hakem olarak gelen Cüneyt Çakır, 24. dakikada Göztepeli Barış'ın sert faulünden ziyade, niyetine kırmızı kart verip yine konuşulan bir isim oldu. Tam 66 dakika 10 kişi kalan Göztepe daha etkili, oyun olarak üstün olan taraftı.
Engin Baytar'ın son dakika golü ise etkili oynayanı değil, yakaladığı fırsatı gol yapanı alkışlattırdı.

O ne yağmurdu öyle

1461 Trabzon-K.Karabük maçı, bir hafta önce Giresun'da oynanan Giresunspor-Altınordu maçının aynısıydı(!) Balçığa dönen zemin, inanılmaz yağan yağmur, iki pasın bile yapılamadığı şartlar ve bu maçtan çıkan iki gol, her iki takıma yazılan birer puan.

A. Demir intihar etti

Maçtan önce kime sorsan fark olur diyordu. Kimden taraf, tabii ki Adana Demirspor'a!
Evdeki hesap 5 Ocak'a uymadı.Oynayan, isteyen; koşan, mücadele eden hep Giresunspor oldu.Tabii kazanan da. Vedat yoktu ama Herve Tchami, Waldison, Abdülaziz muhteşem oynadılar. Hakem A.Kadir Bitigen ise sahanın en kötüsüydü. İki tarafın da beğenmediği yönetimi, yanlış çalınan penaltı kararları vardı.

Yeni Malatya dur dedi

Evinde iyi sonuçlar alan Şanlıurfaspor bu sefer kaybetti ve alt sıralardan uzaklaşma şansını kaybetti. Yeni Malatya ise son 6 maçında tam 5 kez mağlup olmuştu. İrfan Buz idaresinde çıktığı üçüncü maçında ikinci deplasman galibiyetine imza koydu.

Tebrikler Alanyaspor

Hiç kuşku yok ki Alanyaspor sezon başındaki o şanssız süreci Hüseyin Kalpar ile tersine çevirdi, 4 maçta 12 puan çıkardı.
Hele birde Hüseyin Hoca kendi memleketinin namağlup takımına bu acıyı yaşattı. Büyük sükse yaptığı maçta Sinan'ın golü şaheser, Barış'ın golü anlamlı idi. Gaziantep BŞB'nin 2. golüne imza atan Kojiç attığı golü ömrü boyunca unutamaz, her vakit anlatacaktır. Öyle bir hatalar silsilesi gol oldu ki, gören görmeyenlere anlatır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor