Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

13 Mayıs 2015 | Çarşamba

180 dakika kala...

İlk sıra ve son sıranın yerleri garanti olan ligde, ilk önce ikincilik, sonra ilk altıya girme, aşağılarda da son üç içinde olmama savaşı veriliyor. Süre azalıyor, haftalar bitiyor, heyecan bitmiyor. Kıran kırana bir lig yarışı, hepimizi keyiften keyife; heyecandan heyecana sokuyor. Geçen hafta Süper Lig'e çıkışını ilan eden Kayserispor, Elazığ'da da taç taktı. PTT 1.Lig'de kimse Kayserispor'u konuşmuyor.
Artık tüm heyecan 2. sırada kim olacak sorusunun cevabında.

Osmanlı Tuğrayı eline aldı!

Bu sezon fırtına gibi lige giren, 12. haftaya kadar da bu serisi süren Osmanlıspor, bocaladı, krizlere girdi, antrenör furyası(!) yaşadı ama nihayet 32. hafta sonunda yerini sağlama aldı. Rakibi son haftalarda puan kaybedip, tam 14 hafta 2. sırada kalan Adana Demirspor'du.
Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta en yakın rakibini 2-0 yendi ve puan farkını 4'e çıkardı.
Bu hafta oynayacakları Antalyaspor maçı işi bitirebilir.
Adana Demir için ise, "Yumruğu Ünal Karaman vurdu, keşke futbolcular vursaydı!" diyorum. Bu futbolla Play Off'ta da şansı az, bizden söylemesi.

Bocaladı ama kazandı! Öne
geçti, geriye düştü.
Hatta durum bir ara 1-3 bile oldu. Samsunspor'un 'eyvah' dediği dakikalarda ilk yarı 2-3 bitti. Tam Samsunspor defansı, haftalardır hataları konuşulacakken, Bucaspor takımı tüm sezona bedel fahiş hatalar yaptılar. Bu maç herkeste biliyordu ki, ilk 6 içinde, son üç içinde 6 puanlık maçtı. Erhan Hoca, Samsun'da hep az kredi ile hocalık yapıyor. Hep kazanmak zorunda. Tabii seyircisinin bu geri dönüşteki payını da unutmuyoruz...

Maaşallah!

Bu Altınordu, bu seriyi 25. hafta yerine 20. haftada yakalasaydı, bugün 2. sırada onları alkışlıyor, göklere çıkarıyor olacaktık. Hiç kuşku yok ki, bu başarı yatırımın ödülü, inanmanın karşılığı, ciddi çalışmaların, günübirlik değil, ta ötelerin başarısı. Manisa'yı gole, İzmir'i sevince boğdular. Karşıyaka, Buca,Göztepe'nin İzmir dışında taraftarı yok ama Altınordu tüm Türkiye'de seviliyor. Devam... Gollere, galibiyete, güzelliklere devam!

Horoz öttü!

Denizli'de horozlar erken ötüyor ama Denizlispor çok geç öttü(!) Düşecek derken, "Dur!" diyen, bir komutan çıktı: Mehmet Altıparmak!
Bu hafta oynanacak Denizli-
Manisa maçı kalpleri durduracak türden olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor