Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

16 Nisan 2015 | Perşembe

1 puan, 10 puan!

Daha zorlu maçları oynamadı, tamam. Antalyaspor ve Osmanlıspor maçları da geride duruyor. Takım kazansa da, kaybetse de çok eleştiriliyor.
Bu kadro, bu lige çok lüks de deniyor. Ona da amenna.
Ama şu var. Kayserispor üçüncü takıma 10 puan fark yapmış ve skoru her maç lehine çevirecek çok alternatifli bir kadroya sahip.
Sonuç, herkese cevapsa, sonuçlar başarının tescili ise bu takım, bu tescili fazlasıyla yaptı. Tabii genç teknik adam, Cüneyt Dumlupınar ve takımın en güçlü ismi Süleyman Hurma farkını da unutmamak lazım.
Dediklerim beni bağlar ama Kayseripor, bırakın bu 7 maç kala 3. takıma 10 puan fark yapmayı, farkı daha da açarak, açık ara ligi şampiyon tamamlar.

Adana "Demir" gibi

Geçen hafta 6-5'lik şok mağlubiyetin Şanlıurfaspor maçına etkisi, maçın skorboard'ına etkisi ile ölçülecekti.
Adana Demirspor ligdeki en zor eşiği,7 haftadır kaybetmeyen Şanlıurfa'yı yenerek aştı. Geçen hafta değiştirdiği ve değiştirmediği isimlerle tenkit edilen Ünal Karaman'dı. Bu hafta Şanlıurfaspor ve Osman Özköylü benzer bir eleştiriye maruz kaldı.
Oyunu yöneten, yönlendiren Tello'nun oyun dışına alınması, golün de bu değişiklik sonrası gelmesi çok eleştirildi...

Ateş hattı yanıyor

Bu hafta ligin ayar haftasıydı resmen. Kayserispor, Albimo Alanyaspor'a 'dur' derken, Adana Demir de Şanlıurfaspor'a, "Play-off'a hazırlan!" mesajı verdi.
Antalyaspor ve Yusuf Şimşek için Denizlispor maçı çok farklı, çok heyecanlı bir maç oldu. Deplasmanda rakibini 2-0 yenen Antalyaspor, geçen haftaki Altınordu şokunu da atlatmış oldu. Denizlispor ve teknik direktör Mehmet Altıparmak'a soruyoruz; "Nereye gittiğinizin farkında mısınız?"

Altın çocuklar!

Ligin sonu yaklaştıkça Altınordu yükselişe geçti.Geçen hafta Antalya'yı yenen takım, bu haftada 3-0 gibi bir skorla Elazığspor'u geçti ve üst üste üç maçta 9 puan topladılar.
Hepsi önemli, gelecek vaat eden isimler ama Cengiz'in futbolu, skora etkisi herkesi gölgede bırakıyor. Türk futbolunun en büyük yıldız adayına daha da yakından bakmaya ne dersiniz?
Bu haftada ligde birbirinden önemli maçlar oynanacak.
Ancak tüm gözler yine Kayserispor, Adana Demirspor ve Osmanlıspor'un maçlarında olacak.
Heyecan ise çok yüksek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor