Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

26 Mart 2015 | Perşembe

Süper lider!

25. hafta birbirinden önemli maçların ve enteresan sonuçların alındığı bir hafta oldu.Lider Kayserispor, Denizlispor önünde, maça 1-0'da yenik başladı ama usta ayağı Nobre'nin ustalık kokan, tecrübe kokan golleri ile zoru kolay yaptı, maçı da 3-1 kazandı.
Hem de ne kazanma!
12. haftada 5 puan gerisinde kaldığı üçüncü sıradaki Osmanlıspor'a tam 9 puanlık fark yaparak. Hep diyoruz, Kayserispor futboluyla keyif vermese de, usta isimleriyle kazanmayı biliyor. Artık ligde liderlik yarışı yok, kıyasıya bir ikincilik yarışı var. Orada da Adana Demirspor'un 4 puan fark yapıp birazcık yerini sağlama aldığını söyleyebiliriz.
Futbol atasözü ne diyor;"Kazanan hep haklıdır!"
-Aynen öyle!

Masmavi başarı...
Adana Demirspor'un Elazığspor ile oynayacağı iç saha maçı kağıt üzerinde kolay, çim üzerinde zor oldu.
Tam 'kazandım' derken maç 1-1'e geldi. Tam bitti derken de Artun'un golüyle sevince dönüştü. Cezalı olması sebebiyle iki tribün kapalıydı ama stada yakın evlerin balkonları mavi tarlaya dönüştü.
PTT 1.Lig tarihinin en zorlu sezonunda bu başarı ayrıca konuşulmalı.Tebrikler Ünal Karaman!

Albimo kazandı...
İlk maçta Osmanlıspor yenmişti, bu sefer Albimo Alanyaspor yendi ve ilk iki yarışı kızıştı.Geçen hafta Karadeniz'de,Ordu'da kazanan Osmanlıspor, Karadenizli Giresun'a kaybeden Albimo Alanyaspor ile oynadı. Müthiş maçta yüzü gülen Akdenizli oldu. Artık ilk iki yarışında Alanyaspor'da olacak. Osmanlıspor çok önemli bir puan kaybı yaşadı...

Şanlı Özköylü!
Müthiş bir başarı öyküsü yazılıyor. Son 6 maç, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve tırmanan bir takım. Şanlıurfaspor korku salmaya, Osman Özköylü ile yükselişine devam ediyor. 1-0 geriden gelip zor durumdaki Manisaspor'u Manisa'da 2-1 yenen sarı-yeşilli takım çok net mesajlar veriyor:"Play Off'ta bizden korkun..!"

Of Of Ofoedu...
Ofoedu durdu, durdu, eski takımına patladı. Hele öyle bir gol attı ki, bu sahalarda, bu ligde görülmeyen cinsten. Tam bir Van Persie golü, jeneriklik güzellikte ve ceza sahası dışından kafayla atılmış bir gol. Olası bir ihtimaldir. Samsunspor'u, Play Off'ta rakibi yapanın vay haline! Çünkü Karadeniz temsilcisi ikinci yarının başından bu yana formunun en yüksek seviyesine çıktı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor