Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

12 Şubat 2015 | Perşembe

Dörtlü yarış!

PTT 1.Lig'de önemli bir hafta daha geride kaldı.
19. haftanın zirvede yer alan takımı yine Kayserispor oldu. Nefesini ensesinde hissettiği iki takım, Adana Demirspor ve Osmanlıspor'un evinde puan kaybı yaşadığı haftada, lider Kayserispor Gaziantep BB deplasmanında, faydalı stoperi Simiç'in golüyle 1-0 kazanmayı bildi ve haftanın en karlı takımı oldu.
Ligde Şanlıurfaspor'un evinde Antalyaspor'a kaybettiği maç ise haftanın en çok konuşulan, en dramatik maçı oldu.
2-0 geriden skoru 2-2'ye getiren Şanlıurfaspor, Zenke'nin kaçırdığı net golün etkisiyle son saniyede 3-2 maçı da kaybetti. Hem de ne kaybetme!
Hakemin düdüğü ağzına götürüp, maçı bitireceği, son düdüğü çalacağı anda, yani uzatmanın son saniyesinde gelen golle yıkılan ev sahibi takım, sadece maçı değil, yola çıktığı hocası Cihat Arslan'ı da bu maçta kaybetti.

Altınordu bu...

Futbol kamuoyunda Altınordu'nun Ankara deplasmanında Osmanlıspor'dan aldığı 1 puan 'sürpriz' diye değerlendirilse de bizim için çok da sürpriz değildi aslında. Öne geçtiği maçta tecrübesizliğinin azizliğine uğradı. Hemen gol sonrası santraya geldiler.
Osmanlıspor'da belli ki hava kaybı etkisini gösteriyor. O ilk 10 haftanın temposu da, havası da yok takımda...

Yenilmez armada Giresun
Gördük ki; deplasmanlarda bambaşka oynayan, iyi kapanan, akıllı oynayan, yardımlaşması mükemmel, kurgusu yerinde bir Giresunspor'u yenmek zor. Zaten bunu çıktıkları 9. deplasmanda da ispat ettiler...
Ada na Demirspor yeni transfer kaleci Janoseviç'e dua etsin. Mutlak iki golü kurtardı.
Tabii 5 maçlık galibiyet serisi de Giresun karşısında sona erdi. Giresunspor geçen haftanın büyük şokunu da erken atlatmış.

Gakkoş nereye?

Karşıyaka iki haftalık galibiyet özlemine Elazığspor ile son verdi. Son 5 maçında sadece 1 puan alabilen Elazığspor'da ise bir anormallik sözkonusu. Kalecisi İvesa'yı ara transferde kaybeden bordo beyazlı takım, tam Play Off hesapları yapacak derken, başka hesaplar yapmaya başladı.
Yukarıya da, tehlike hattına da sadece 6 puan var. Karşıyaka ilk maçın rövanşını da vermedi. Yarışta varlar...

Boluspor uçuşta

Sanki bir sihirli dokunuş oldu ve Bolu Beyi harekete geçti. Şimdi sormak hakkımız değil mi, "ilk yarıda neredeydiniz?" diye! Manisa'da son dakikada gelen gol Boluspor'a ne kadar moral verdiyse, Manisaspor'u da o kadar korku tüneline attı. İşleri zor değil, çok zor artık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor