Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

04 Şubat 2015 | Çarşamba

Zirvede amansız yarış

Lider Kayserispor matematiksel çırpınışı sürse de, hemen hemen düşmesi kesin Orduspor'u 2-0 yenip zirvedeki yerini tek puan farkla korumayı bildi.
Takipte olan Adana Demirspor Denizli'de, Osmanlıspor ise Elazığ'da galip gelirken, Antalyaspor evinde oynadığı Karşıyaka'dan ancak bir puan alabildi...
Osmanlıspor'un tam 6 hafta aradan sonra kazanması da bu haftanın en önemli notlarındandı. Tam 32 golün atıldığı haftada uzun aradan sonra kazananlar ile uzun aradan sonra kaybedenleri görmek önemliydi.
Giresunspor 10 haftalık yenilmezliğini Samsunspor önünde kaybederken, Osmanlıspor'da 6 hafta sonra Elazığ deplasmanında galip geldi. Ligde heyecan başladı ama bu hafta oynanan 18.hafta maçları, ikinci yarının da ilk hafta maçları oldu...

Ev sahipleri kazandı
18. hafta, 4 ev sahibi takımın galip geldiği bir hafta oldu. 3 takımda deplasmanlarda galip geldi. Haftanın iki berabere kalınan maçları ise, Antalyaspor-
Karşıyaka, AdanasporŞanlıurfa maçı oldu. Her iki maçta 1-1 sonuçlandı. 9 maçın hepsinde futbolseverler gol seyretti.

Buldozer..!
İki üst üste deplasmandan, Ege yolculuğundan 7 golle 6 puan çıkaran Adana Demirspor tutulmuyor. Geçen hafta Altınordu, bu hafta Denizlispor'u yenen mavi-lacivertliler ikinci sıradaki yerlerini korudular.
Geride oynamasına rağmen iki gole imza atan Atamah maçın yıldızı oldu.

Samsunspor patladı!
Samsunspor ikinci yarıya müthiş başladı. Geçen hafta Denizli, bu hafta Giresunspor deplasman galibiyeti kırmızı- beyaz-siyahlıları 26 puanla Play Off'un eteklerine taşıdı. Yeni transfer Sezer ise hem mevki stoperde, hem de hücumda takımının en dikkat çeken oyuncusu. Bu hafta evinde farklı kaybeden Giresunspor ise tam 10 hafta süren yenilmezliğini bir başka Karadeniz ekibi Samsunspor önünde kaybetti.

Altınordu nihayet
Altınordu-Buca maçı kimse için olmasa da, Seyit Mehmet Özkan için önemliydi.
Eski Buca, yeni Altınordu başkanı, idealist futbol adamı için hem sevinç, hem hüzün vardı. Altınordu kazanıp derin bir oh çekti ama Bucaspor kuyudan gelen sesi duyuyor mu acaba..!

Tebrikler Kalpar

Yeni bir sayfa, yeni galibiyetler...
Hüseyin Kalpar'ın Albimo Alanya'daki seri sevinçleri sürüyor. 2 haftada 6 golle 6 puan alan portakal-sarılı takım 27 puanla 6. sıraya yükseldi ve alkışı haketti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor