Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

18 Aralık 2014 | Perşembe

Lider Kayseri

Kayserispor kuşkusuz ki lig başlarken hemen herkesin PTT 1. Lig'de favorisiydi.
Gerek kadro zenginliği, gerek parasal gücü, gerekse de arkasındaki seyirci potansiyeli ile böyle bir öne çıkış yapıldı...
Geçen hafta oynanan Osmanlıspor maçına kadar da yoğun eleştiriler aldılar. Konuşulanlar, "Kazanıyorlar ama tat vermiyorlar!" şeklindeydi.
Belli ki, bu lige adaptasyon sorunu yaşadılar. Belli ki üzerlerindeki 'şampiyon sizsiniz, ikinci aranıyor' lafları baskı yarattı. 12 ve 13. hafta Kayserispor'un vizyona çıktığı iki hafta oldu.
Üst üste evinde oynadığı her iki rakibini 3-1'le geçen sarı-kırmızılı takım hem 5 puanlık farkı kapattı, hem de ilk defa lider oldu.

Samsunspor sendromu

Osmanlıspor adını da değiştirdi ama Samsunspor'a karşı makus talihini değiştiremedi.
Geçen yıl Play Off'ta elendiği rakibine bu sezon da ligde diş geçiremedi ve 10 hafta sürdürdüğü liderliği Kayserispor'a kaptırdı.
Antalyaspor'un da Bolu'da galip gelmesiyle ilk 2 yarışı yeniden kızıştı...

Bak şu Giresun'a!

Geçen hafta Giresunspor için deplasmanların hiç yenilmeyen tek takımı demiştik. Bu hafta da evinde ilk kez kazandı diyoruz.
Erkan Sözeri adeta yeşil beyazlı takımın mantalitesini, ligdeki hedeflerini değiştirdi.
Dün ligde kalsa yeter denilirken, şimdi play-off oynayabiliriz deniliyor.
İşte bu da bir teknik adamın öne çıkan farklılığı oluyor.
Tebrikler Sözeri, tebrikler Giresunspor!

Adanaspor komalık!

Son 6 maçında 5 kez kaybeden Adanaspor kelimenin tam anlamıyla, komalık oldu. Kayseri'de maça iyi başlayan turuncu-beyazlılar, sonrasında hem hocalarını, hem maçı kaybettiler.
Bu yıl ligde iddialı olacaklar derken, ligde kalsak yetere çevrilen bir hedef çıtası var. Bu da sorun ve durum vahim anlamına geliyor.
Adanaspor, yönetim, taraftar ve takım olarak bir an önce toparlanmalı. Yoksa iş kötüye gidecek.

Denizli horozu!

Denizlispor öyle maçlar kazanıyor ki, herkesi şaşırtıyor.
13 haftada sadece 3 kez kazanan yeşil-siyahlı takım çok net goller kaçırdığı maçta Şanlıurfaspor'u Genkov'un golüyle geçti.Ligde ilk iki iddiasından uzaklaşan sarı-yeşilli takım, son 5 haftada tam 10 puan kaybetti. Denizlispor biraz daha maçlara motive olması halinde iyi işler yapabilir. Şanlıurfaspor ise iyi bir takım ancak biraz daha gelişmeye ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor