Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

26 Kasım 2014 | Çarşamba

Sürprizler haftası

Bir haftalık Milli aradan sonra PTT 1.Lig'de heyecan yeniden başladı. Osmanlıspor zorlu Bolu deplasmanında bir ara durumu 1-1'e getirse de nöbetçi golcüsü(!) Galip ile galip gelip zirvedeki yerini korumayı başardı. Boluspor 4 hafta aradan sonra mağlup olurken, Osmanlıspor zirvedeki 8. haftasını geride bıraktı. 10. haftayı 24 puanla zirvede kapatan Osmanlıspor'un iki amansız takipçisi, Kayserispor ve Antalyaspor da kazanıp takiplerini, ilk iki iddialarını sürdürdüler.

Zirveye demir yumruk

Haftanın
en dikkat çeken, en sarsıcı sonucunu Şanlıurfaspor'u Şanlıurfa'da 3-2 yenen Adana Demirspor aldı.Timur ve Mulenga'nın muhteşem oynadığı maçta 3 gol bulan mavi-lacivertli takım, 9 maçta sadece 4 gol yiyen rakibine, bir maçta 3 gol atmayı başardı...

Helal olsun Sözeri

Ligd e
çıktığı 9 maçın 6'sında berabere kalan, gittiği 4 deplasmanda da mağlup olmayan Giresunspor'un bir rakibine patlayacağı çok açıktı. Piyango Adanaspor'a çıktı(!) Yabancı oyuncusu Jones'un sakatlığı sonrası oyuna giren Ergün Çakır hem 2 gol attı, hem de galibiyeti skorboarda yansıtıp haftanın en dikkat çeken futbolcusu oldu. Çotanaklar'ın başında çıktığı iki maçta takımına 4 puan kazandıran Erkan Sözeri'yi de ayrıca tebrik ediyoruz.

Ege beyi Karşıyaka

Evinde
oynuyor saysak da seyircinin galibi Bucaspor, maçın galibi Karşıyaka oldu. Can Erdem'in penaltısıyla kazanan yeşil-kırmızılılar iki hafta ara verdiği galibiyet sevincine de İzmir derbisi ile yeniden kavuşmuş oldular. Bucaspor istikrarlı düşüşünü sürdürüyor.
Çıktıkları 5. deplasmanından da sıfır çektiler...

Hakem kararıyla

Kayseris por , Albimo Alanyaspor
'u hakem Murat Türker'in "sportmenlik dışı kararları ile" yendi. Sahada takım ayıran; adalete uzak, sportmenlik dışı faulü devam ettirip, duran takıma gol yediren bir kişi, iyi hakemliği bırakın, hakem olamaz..!
Olsa olsa skoru belirleyen kişi olur. Ve yazık olur!


Samsunspor farkı

Karad eniz
kapışmasının galibi Samsunspor oldu. İki ekonomik darboğazdaki takımın maçında Musa ve Serdar Eyilik'in 4 golü ile kazanan Samsunspor, play-off iddiasını sürdürürken, ev sahibinde 10. haftada 4. teknik adam da görevi bıraktı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor