18 Mayıs 2015 | Pazartesi

Bu hiç yakışmadı

Trabzonspor, geçen hafta Bursaspor'dan aldığı beşinciliği,"Teslim" bayrağı çektiği Eskişehir'de geriye iade etti.
Ersun Yanal'ın deneme tahtası haline getirdiği bu takım, kazanmak için hiçbir şey yapmadı.
Daha maç başlamadan falso idi.
Trabzonspor, ısınmaya da, seramoniye de geç çıktı. Kırmızı-siyahlı futbolcuların bencillikleri yüzünden Trabzonspor, tarihi bir fark yemekten kurtuldu.
Bu arada Eskişehirspor kalecisi Ali Şaşal, kalesinde duvar ördü gole geçit vermedi. Bir takım sahaya çıkar, çabalar, bir şeyler yapmaya çalışır ve yenilir. Kimse ağzını açamaz.
Ancak, dün Eskişehir'deki bordomavili takımın ne yaptığını kimse anlayamadı. Yanal hâlâ yanlışlarda ısrar ediyor. Yusuf bıraktı, Erkan kaptırdı skor 2-0.

Yenilgiyi hak etti

Eskişehirspor üç puanı anasının ak sütü gibi hak etti. Bordo-mavililer ise, sezonu kapamış görüntüsü verdi.
Orta saha laçka, kanatlar yok, savunma kağıt helvası. Kimse darılmasın, bu savunmada Mustafa Yumlu'nun ayakkabıları oynar.
Belki çok iyi oyuncu değil ama inadı, hırsı ve kafa vuruşları bu takımda kimsede yok. Eskişehir yenilgisi için Trabzonspor'a bir şey yazmaya gerek yok. Tanınmayacak kadar kötü idiler.
İkinci devre Yanal, kulübeye çakıldı kaldı. Ev sahibinin geriye dayanması bordo-mavilileri hareketli gösterdi o kadar. Özetlersek:
Trabzonspor yenilgiyi hak etti

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor