23 Mart 2015 | Pazartesi

3 sakat, 3 puan

Trabzonspor, 3 puan aldı, 3 sakat verdi. Bordo-mavili takım, Akhisar Belediye'yi 2 golle yenerken, puan cetvelinde de bir basamak yukarı tırmandı.
Formsuz Erkan Zengin'i yanında oturtan Ersun Yanal, yine değişik bir takım sahaya sürdü. İki takımın da hareketli göründüğü maçta bordo-mavililer; LuaLua'yı Medjani, Güray'ı İshak ve Mezenga'yı da Salih ile kontrol etti.
Ancak, markajdan kaçan LuaLua, rakip savunmayı çok hırpaladı. Sakatların çokluğu ile zorda kalan Ersun Yanal, cezalı Bosingwa'yı çok aradı.
İlk yarıda direklerden dönen toplar vardı. Trabzonsporlu topçular, kaleyi gördüklerinde şut attılar. Bu iyi.
Erken gelen golden sonra oyunda tempo düştü. Gereksiz çalım hevesleri, bordo-mavili savunmaya zor anlar yaşattı. Trabzonspor tek gol ile içeriye moralli girdi.

Rahat bir galibiyet

İkinci yarıda Trabzonspor, gol için çabaladı. Topu rakip sahaya kolay taşıdı.
Savunma dağınık bir görüntü verirken, ortada Mehmet, Özer ve öne oynayan Deniz en iyi isimlerdi. Hele Deniz'in golü muhteşemdi.
Cardozo az top aldı. Bu yarıda Akhisar, Bilal yönetiminde Hakan'ı çok zorladı. Nedense bordo-mavili savunma telaşlı idi. Akhisar'ın sert oyunu, İlker Meral tarafından görülmedi.
Roberto Carlos'un golcü Gekas'ı ilk onbirde oynatmamasına anlam veremedim. Sonradan oyuna giren Yunanlı az tehlike yaratmadı.
LuaLua bir bela gibi. Son dakikada attığı şutta Hakan geçit vermedi. Sakatların çok olduğu takımda 3 puan ile birlikte 3 sakat daha geldi. Bereket milli maç arası var. Her maçta onbir deneyen Yanal, iyileşmelerle rahatlayacak.
Yoksa böyle olmaz. 3 puan alınsa da

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor