27 Şubat 2015 | Cuma

Hakan da olmasa

Trabzonspor, İtalya'da Avrupa'ya veda etti ama rezil de olmadı. Kalesinde adeta duvar ören Hakan, Avni Aker'den beter olacak bir farkı önleyerek Napoli'nin zafer çığlıkları atmasına engel oldu. Bu arada hakem İvan Bebek, hafiften İtalyanlara omuz verdi.
Bizimkilere rahat kart gösterirken, İtalyanlara cimri davrandı.
Hele ceza sahası çizgisi üzerinde Özer'e yapılan bariz faulde düdük çalmaması hangi tarafa gönül koyduğunun en güzel görüntüsü idi. Bu görüntüyü TV'de nedense tekrar izleyemedik.
Farklı ilk maçın rövanşını garanti gören Benitez, yedek kulübesinden çıkmadı bile. Gole kadar Napoli'nin müthiş baskısı vardı. Hakan'ın çeldiği topa Bosingwa yetişemedi, Aykut da ıska geçti.
Ersun Yanal, her maçta sapır sapır dökülen savunma hattına bir çare bulamadı. Nasıl Yusuf'u sol beke koymak hata ise, önde rakibi hırpalayan, çok koşan, baskı yapan Salih'i de sağ beke monteye çalışmak cinayet.
Bordo-mavililer ilk yarıda sola yattı nedense sağı unuttu. İçeri tek golle girdi ise Hakan'a dua etmeli.

Cardozo'yu göremedim
Ben Cardozo'yu sahada göremedim.
İtalyanlar, Hakan'dan rahatsız olmuş olacaklar ki, Gabbiadini, Zapata ve Hamsik'i sahaya sürdüler. Ama Hakan'ı geçemediler.
Gerçi tek gollü yenilgi bizi üzmedi. Trabzonsporluların ilk maç sonucu sonrasında tur çıkmayacağını bildiklerinden fazla da sıkmadılar.
Herhalde, ligde Yılmaz Vural'lı Karabük maçını sahada iken düşünmeye başladılar. Oyunun büyük bölümünde Napolililer orta alanda adeta at oynattı.
Yardımcı hakemlerin ev sahibine "ofsayt" pozisyonlarını es geçmesi düşündürücü.
Neyse ilk maç değil ama bu maç bizi üzmedi. Trabzon, buraya kadar iyi geldi.
Teşekkürler. Artık lig var. Ve artık Ersun Yanal da sahaya çıkaracağı onbir üzerinde iyi düşünmeli. Bu kadro bu olmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor