31 Ocak 2015 | Cumartesi

8 eksik ile...

Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda Kayseri Erciyesspor'u mağlup etti.
Arka arkaya ve takımın yarısından çoğunun olmadığı bir maçta alınan bu galibiyet harika oldu.
Mehmet'in duran toptan attığı nefis gole kadar Erciyesspor, bordo-mavili takımı hayli ürküttü. Trabzonspor'un hayati yerlerindeki eksiklik rakipten önce tedirginlik yaratmıştı.
Salih'in sakatlanıp ambulans ile hastaneye gitmesi, kaleci Hakan'ın da sakatlanarak maça zorla devam etmesi de bir başka moral bozdu. Hakan'ın sakatlığı nedeni ile aut atışlarında zorlanması, savunmayı da tedirgin etti.
Asistleri ile arkadaşlarını her an pozisyona sokabilecek Erkan'a top atılmadığını gördüm. Bu hastalığın bir an önce giderilmesi gerek. Erkan, sol kanattan sağ kanada Bosingwa'ya adrese teslim bir top attı ki, arkasından da gol pozisyonu geldi. Erkan, çok top almalı.
Cardozo'nun golü takımı rahatlattı ve ilk yarıya noktayı koydu.

Erkan'a top gitmiyor
Trabzonlu Barış, konuk takımda çok iyi performans gösterdi, adeta şov yaptı ve " Trabzonspor'da iken nerede idin" dedirtti. Salih'in çıkışı ile yerine sağa dönen Bosingwa, takımı atağa kaldırmakla kalmadı, uyurgezerleri de harekete geçirdi.
Bordo-mavililer özellikle kontrataklarda kaleci Gökhan'ı geçemedi. Musa'nın kötü yer tutuşu ve iyi yükselememesi Erciyesspor'un golünü getirdi.
Konuk takım, birkaç tehlikeli atak yaptı.
Biraz beceriksizlik, biraz da Fırtına'nın şansı skoru değiştirmedi. Orta alanın tembel ve çok teknik oyuncuları, pozisyonları seyretti. Drenthe, 2-3 pozisyonda gole yaklaştı ise de Hakan'ı geçemedi ve maçtan Trabzonspor çok eksiği olmasına karşın 3 puanla ayrıldı.
Yanal da eksikleri bizim kadar görmüştür.
Ama bana göre en önemli eksik Erkan'a çok az top gitmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor