28 Kasım 2014 | Cuma

Harika sonuç

Trabzonspor, 10 kişi ile Kharkiv karşısında tam umudunu kaybederken son dakikalarda attığı golle Avrupa Ligi'ne "devam" dedi. Bosingwa harika futbolu ile maça damgasını vurdu.
Ersun Yanal, aksayan sol beke Yusuf'u koymuştu. İlk devre Rus takımı Trabzonspor'un temposunu düşürmek için çok çabaladı. Bu arada bordo-mavililer çıkarken çok top kaptırdı ve kontra yedi.
Finli hakem Gestranius, konuk takımın oyuncularının sert oyununa göz yumdu.
Bordo-mavililer, girdikleri pozisyonlarda kaleciyi geçemediler. Ancak, Belkalem, Mehmet Ekici'nin adrese teslim kornerine kafa golüyle cevap verdi ve skoru değiştirdi.
Önde Cardoza ile Yatabare az top aldı. Çünkü, Kharkivliler orta alanda ayak basmadık yer bırakmadı. Bu arada Waris de bir sağ, bir sol ataklarda rol aldı. Trabzonspor'da Papadopoulos Homenyuk'u, Kharkiv'de de Torsiglieri Cardozo'yu iyi marke ettiler. Jaja ise aldığı her topta tehlikeli oldu.

Bosingwa şov yaptı
İkinci yarıda Kharkiv öne çıktı, daha organize ve daha atak oynamaya başladı.
Bu yarı yüreğimiz ağzımıza geldi. Jaja " al at" dercesine Rabanok'a verdi. Savunma dağıldı. Rebanok, altı pastan boş kaleye değil, avuta attı. Şansımız yaver gitti. Pres başladı Trabzonspor'da.
Cardozo boş kaleye ayak uzatamadı.
Arkadan Waris, arkadan Yusuf gol pozisyonlarını bozuk para gibi harcadılar. Bosingwa sağda kendini unutturdu. Arkadaşları da onu unuttu. Topu her ayağına alışta tehlike yaratan Jaja'yı kimse rahatsız etmedi, boş bıraktı.
Zor kapılan toplar, yanlış adreslere yollandı.
Homenyuk'u tutan Papadopulos'un hatası golü yedirdi. Medjani'ye gereksiz ikinci sarıyı gösteren hakem, Villagra'nın Waris'e penaltılık hareketini görmedi. Şov yapan Bosingwa milimetrik ortaları yaptı. Umutlar tükenirken, önce Mehmet, arkasından da Sefa ağları havalandırdı ve Trabzonspor'un bir üst tura çıktığını müjdeledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor