24 Kasım 2014 | Pazartesi

Gümbür gümbür

Ersun Yanal'ın dümene geçtiği Trabzonspor, önceki gece şeytanın bacağını İstanbul'da kırdı.
Bordo-mavililer, Galatasaray'ı şaşkına çevirmekle kalmadı, İstanbul'da uzun süredir kazanamadığı 3 büyükler maçından galip ayrılarak, çok önemli psikolojik bir eşiği de aşmış oldu.
Elbette Ersun Yanal'ın elinde sihirli değnek yok. Ancak, deneyimli antrenör gereğini yaptı ve galibiyette önemli rol oynadı.
Yeni oyun anlayışıyla Trabzon daha ilk maçta gelecek için büyük umut verdi. Birkaç önemli noktanın altını çizmek gerekirse, Yusuf, rotasyon hastası, "Grand Pardon" mucidi Vahid Halilodziç'in hışmından ve makasından kurtulmuş, kendini bulmuş. Bu takım iyi takım. Giden gitti. Gelen Ersun Yanal, mutlaka kendine has iyi şeyler yapacak.
Yeter ki, ayaklarına pranga vurulmasın, önüne set çekilmesin.

Herkes destek vermeli
Özellikle Trabzon'daki yerel basın çok dikkatli davranmalı. Farklı olacağız diye bordo-mavili takımı yıpratmamalılar.
Bu takım iyi olursa, yerel basın da değer kazanır. Yoksa, herkes zarar görür. 35 yılın deneyimi ile yazıyorum.
Arena'da gördük ki, Trabzonspor şu kısa sürede toparlanmış. Ancak hemen havaya girmemeli. Daha hoca ile tanışacaklar. Önlerinde alınması gereken yollar var. Bu yollar çok çalışmayla aşılacaktır. 'Trabzonspor şeytanın bacağını kırdı' dedik. Artık öteki büyükler düşünsün.
Karşılarında kendine güvenini yeniden kazanmış, futbolcusuyla, hocasıyla, taraftarıyla, yönetimiyle bütünleşmiş gümbür gümbür gelen bir Trabzonspor var.
Toparlanmış bir Trabzon kolay kolay yol vermez.
Bu Trabzonspor ligde çok iş yapar. İstanbul'dan işe başladılar.
Eminim, gerisi gelecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor