23 Eylül 2014 | Salı

"Seba" adını silin

Trabzonspor İstanbul'da 1 puan bıraktı. Daha doğrusu, hakem Halis Özkahya'ya teslim oldu.
Henüz ligin başındayız. Bakıyorum; bordo-mavili takımın zirveye tırmanacağı tahmin edilirken, yavaş yavaş budamalar başladı.Yine bakıyorum ki, bazı takımlara hissedilir bir itileme var. Bence, (Allah gani gani rahmet eylesin) Süleyman Ağabeyimizin (Seba) adı yine kirlenecek bu ligden silinmeli. Tanıdığım kadarı ile tertemiz bir insandı. Ligin de hiç olmazsa temiz olması gerek.
Ama ilk başta ben kuşkuluyum.

ART NİYETLİ KARARLAR VERDİ

Bir takım kazanır da, yenilir de, dünkü gibi berabere de kalır. Ancak, maçın tek hakimi hakemin etkisi ile değil, kendisi ve rakibinin gayreti ile olmalı bu. Yenilen golde faul vardı Trabzonspor'un. Kartlar zamanında gösterilmedi. Başakşehirli futbolcu, bordo-mavili futbolcuyu taç çizgisinde omuzlayıp nerede ise tribüne çıkaracak Özkahya, "devam" diyor. Bordomavilinin baldırına tabanı yapıştırıyor, yine hakemden "devam" kararı.
Bu arada henüz 11'ini dizememiş Trabzonspor'un da iyi futboldan uzakta kaldığını yazmamak ayıp olur.
Sahada hakemin art niyetli kararları, rakibin hakeme güvenerek kasti sertlikleri elbette moral bozacak.
Ama sen koskoca Trabzonsporsun ve dünkü gibi kötü futbol oynamaya hiç hakkın da yok. Eğer bu hakem yanlışlıkları devam ederse, ligin sonuna kadar çok olaylara gebeyiz.
Hep eleştiriyoruz, ancak, futbolcuların da etten, kemikten olduğunu unutmayalım.
Hakemlerimizin, kimsenin etkisi altında kalmadan işlerini dürüstlükle yapması, düdüklerini de (bundan sonra) tarafsız çalmaları en
büyük dileğimdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor