19 Eylül 2014 | Cuma

İnanılmaz zafer

Ukrayna'da iyi başlayan Trabzonspor, zorlandı 1-1 'e razı olurken, son dakikada kazandı. Costant maçın yıldızı idi.
Halı gibi sahada Trabzonspor ilk yarıda kontrollü oynadı. Hucumda çoğalamayan bordo - mavililer pozisyon bulamadı ve gol yememeyi hedefledi. Ukrayna takımı Zeki'nin bulunduğu kanadı çok zorladı. Zaman zaman Jaja ile de savunmamız hayli karıştı ise de gol çıkmadı. Constant'ın golü rahat bir nefes aldırdı. Onur'un ilk yarı sonunda gole izin vermemesi nefes aldırttı. İlk yarıda gol çıkmazken, Norveçli hakem, gözünün önündeki kasdi faullere sessiz kaldı.

SON DAKİKADA
Metalist, ikinci yarıda ileri çıkarak riske girdi. Trabzonspor, bundan yararlanamadı.
Cardozo yerine Yatabare'yi girdi. Yatabare ile tempo kazanan Trabzonspor, tek golün üzerine de yatmaya çalıştı. Bordo-mavililer, savunmayı önde kuran Ukrayna takımını orta sahada durdurmakta zorlandı. Zeki ile Bellami'nin yanlış adam paylaşımı golü yedirdi.
Hakem, bu yarıda da kasdi faullere kart göstermedi. Aynı Hakem Constant ile Papadopoulos'a çok kolay kart çıkardı. Bordo- mavililer savunmaya çekilerek 1-1'i korumaya çalıştı. Ve maçın bu skorla bitmesi beklenirken, Papadopulos zaferi ilan etti. NOT: Metalist Kharkiv'in 41 yaşında vefat eden eski milli futbolcusu için yapılan saygı duruşunda statta "çıt" çıkmadı. Bizimkilere örnek olması dileği ile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor