15 Eylül 2014 | Pazartesi

Üzülmediler

Trabzonspor ile Fenerbahçe puanları paylaşırken, teknik adamlar sonuca üzülmedi. Maçın sonucundan çok, iki takımın oyuncularının birbirlerine saygıları ve tribünlerin de Onur ile takımlarına destekleri bizi sevindirdi.
Fırat Aydınus ise hatasız bir maç yönetti.
Trabzonspor'un tamamına yakını yeni.
Zamana ihtiyaç var. İlk 45 dakikada konuk takım hakimdi. Emenike ile Sow'un etkisiz oluşları, bordo-mavilileri zorlamadı. Trabzonspor'un oyunu yönlendiren Emre'yi boş bırakmasına da anlam veremedim.
Yatabere yalnız kaldı. Trabzon tek şutunu Waris ile uzaktan attı. O da Mert'te kaldı.
Sarı-lacivertli defans önde, bordo-mavililer ise Onur'a çok yakın oynadı. Fatih, Waris ve Salih'in Caner ile Gökhan'ın yollarını kesmeleri, Fener'in kanatlardan inmesini engelledi. Ve ilk yarıdan gol çıkmadı.
İkinci yarıda Trabzonspor gole daha çok yaklaştı. İsmail Kartal'ın Webo, Alper, Selçuk, Halilodzic'in Mehmet takviyeleri sonuca etki yapmadı. Bu yarının başında öne çıkan Bordo-mavililer, maçın en önemli fırsatını Yatabare ile kullanamadı. Son dakikalardaki Fenerbahçe baskısı gol getirmedi, daha doğrusu Trabzonspor savunmasını geçemedi ve maç başladığı gibi bitti.
NOT: Vefat eden meslek büyüğümüz Refik Karaağaçlı'nın ailesine başsağlığı diliyorum.
Aydınus'un 'Sevgi ve Saygı' yazılı tişörtle Emre ve Onur'a 'ağabey' nasihatı çekmesi güzeldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor