22 Ağustos 2014 | Cuma

İlk sınav iyi

Trabzonspor, Avrupa mesaisine 2-0'lık Rostov galibiyeti ile başladı. Bordo-mavililere, çok pozisyonda Dünya Kupası'nın başarılı Hırvat Kalecisi Pletikosa geçit vermedi ve farkı önledi.
Passolig sistemindeki hata, tribünleri boş bıraktı. Ruslar'ın faullerine göz yuman Litvanyalı hakem, Sefa ile Deniz'in önü boşken iki pozisyonda gole giderken düşürülmesine kırmızı kartını çıkaramadı.
Bordo-mavililerin yenileri iyi not aldı.
İlk yarıda Trabzonspor, rakip kale önünde hayli gol pozisyonuna da girdi. Özellikle, Constant'ın Yusuf'a "al da at" dercesine verdiği iki pasta, geç kalış ve acelecilik golleri engelledi.
Savunmanın önünde oynayan Medjani'nin fırsatçılığı ve oyunu iyi takip edişi golü getirdi.
Rostov, ilk 45 dakikada oyunu soğutmaya çalıştı. Çakılı savunma ile gol yememeyi amaçlayan Rus takımı, kontraataklarla gol aradı. Rostov, ilk yarının son 3-4 dakikasında kurduğu korkunç baskıda ve Kalachev'in füzesinde Onur'u geçemedi. Ve ilk 45 dakika 1-0 bordo-mavililerin.

Kolbastı başladı

Constant, çabaladı, iyi ve yerinde asistler yaptı. Bosingwa hatasız oynadı. Mustafa Yumlu yine savunmayı ayakta tuttu. Constant ve Cardozo'nun füzeleri tehlikeli oldu, gol getirmedi. Solda Musa-
Constant-Yusuf kombinezasyonları, rakibi korkuttu.
Constant'ın nefis pasında, Cardozo topuk denedi, Pletikosa çizgide önledi.
Bordo-mavili orta saha oyundan düştü, Rostov öne çıkarken rakip savunmanın hatasını affetmeyen Cardozo ile ikinci golü buldu. Onur yine gole izin vermedi ve Trabzonspor, 6 yeni oyuncusu ile Avrupa'daki ilk sınavında iyi skor yakaladı. 1-0 zor olabilirdi.
Tur için 2-0 iyi bir sonuç.
Ve Avni Aker'de Kolbastı yeniden başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor