19 Nisan 2014 | Cumartesi

Umut ve hüzün

Kayseri'de ateş hattındaki Erciyesspor'u farklı yenen Trabzonspor'un Avrupa umudu devam ediyor.
Bu tür maçlar trajedi. Düşmemek için çırpınan Erciyessporlular, bu psikolojilerini maç boyunca hissettirdiler.
Hami Mandıralı'nın prensiplerinden ödün vermediği yönetiminde, elde kalanlar ile sahaya bordo-mavililer değişik bir onbir ile çıktı. Bosingwa, Mustafa Yumlu'nun solunda stoper, sağ beke Caner, ortaya Zeki.
Bordo-mavililer, hızlı bir oyunla işi ilk 45 dakikada bitirdi. Erciyesspor ise özellikle ilk golden sonra kanatları iyi kullandı, rakip kaleye kolay indi, ancak son hamlede geç kaldı.

Averajını düzeltti
İkinci yarıya da golle giren Trabzonspor, averajını düzeltti. Onur, yine kalesini gole kapadı. Bordo-mavililer oyunun sonlarına doğru maça yeni başlamış gibiydiler; bu önemli.
Trabzonspor'da Yusuf, Zeki, Bourceanu, Bosingwa iyi idi. Erciyes'te Azofeifa, Cem ve Lopes'in çabaları sonucu değiştirmedi. Bordo-mavililerin hırslı, istekli ve de hızlı oyunu, bu karmaşada iyi moral oldu.
Trabzonspor Avrupa yolunda önemli ve sağlam adım attı. Şunu belirtmeden geçmem doğru olmaz. Onca strese ve düşmeye gidişe rağmen, Erciyessporluların hiçbir kasti sertliklere başvurmaması alkışlanmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor