Bülent Tulun

Bülent Tulun

19 Mart 2011 | Cumartesi

Taşlar yerinden oynadı

G.Saray'ın kısa dönemdeki kaderinde çok önemli rol oynayacak derbiye Hagisürpriz bir kadroyla çıktı. Arda, Kewell, Pino, Ayhanve Aydın'ın yedek kulübesinde olmaları bir ölçüde maç zora girerse Hagi'nin hamle üstünlügünü saglayacaktı.
Maça çok hızlı başlayan Galatasarayönde basarak, Fenerbahçe'nin ikinci bölgeden rahat oyun kurmasını ciddi biçimde engelledi. Hemen oyunun başında Milan Baros'un Volkan'dan dönen gol vuruşunu çok iyi bir takip eden Kazım, gole çevirince tüm Galatasaray takımı cesaretlendi.
Savunmada Gökhan ve Servet'in dikkatli oyunları, Culio ve Cana'nın defansif orta saha görevlerini layıkıyla yapmaları Fenerbahçe'nin pas yapmasını engelledi.
İkinci yarıya Fenerbahçe oyunu rakip kaleye yıkarak başladı. Bu dönemde savunmasında çok açık vermesine rağmen Pino'nun olmayışı G.Saray'ın çabuk atağa çıkmasını engelledi.

Arda hazır değildi
İki pozisyonda kendilerini ofsayttan kurtaramayan Kazım ve Yekta'nin golleri de heba oldu.
Duran toplardan gol yemeyi alışkanlık haline getiren Galatasaray savunması yaptığı çok nadir pozisyon hatalarından birinde maçı kurtaracakken golü yedi.
Burada yüzü topa dönük olmayan Galatasaray savunmasının büyük hatası vardi. Pino'nun yerine hazır olmayan Arda'yı oyuna alarak Galatasaray'ın son yarım saat eksik oynamasina neden olan Hagi yine başroldeydi. Fenerbahçe kendisi için de sürpriz olan bir galibiyet alarak yoluna kayıpsız devam ediyor. Galatasaray ise uzun süre üstün götürdüğü bir maçı uyumsuz bir kadro, teknik direktor ve yönetimle yine kaybetmek zorunda kaldı.
Hakem Fırat Aydınus, ilk yarıda kendisini iten Özer'i atmayarak hata yaptı. Bu sonuçla Galatasaray'ta bütün taşlar yerinden oynamıştır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor