Bülent Tulun

Bülent Tulun

27 Şubat 2011 | Pazar

Hagi biliyor!

Uzun zamandır bu kadar sıkıcı, zevk vermeyen bir ilk yarı seyrettiğimi hatırlamıyorum.
Üst üste beş pasın yapılamadığı, itiş kakış içerisinde rekor sayıda top kaybının yaşandığı böylesine bir 45 dakikaya amatör kümede bile zor rastlanır.
Son derece olumsuz hava koşullarında ilk yarı Galatasaray ikinci yarı ise İstanbul BŞB rüzgarla beraber oynadı.
Galatasaray'da hem savunma, hem orta saha, hem forvet oyuncuları çok kötü bir performansla İstanbul BŞB karşısında adeta 3-1'lik mağlubiyetin mimarı oldular.
Gökhan'ın 60 metre top sürerek attırdığı gol ve bu dakikadan sonra Galatasaray savunmasının sağ kanadının yol geçen hanına dönmesini herkes gibi Hagi de seyrederken, Serkan ise gelen bütün oyunculara sadece eskortluk yaptı.

5 milyon euro'luk utanç

90 dakika boyunca Kazım'a sabredebilmek de sanırım bir sinir kontrolü gerektiriyordu.
90. dakikadaki Kazım-Emre Çolak değişikliği ise ayrı bir komediydi. Stancu'nun tüm serbest vuruşlarda topun başına geçerek havayı dövmesi 5 milyon euro'luk bir oyuncu için utanç vericiydi.
Sahanın en iyi iki oyuncusu Cihan ve Gökhan'dı.
Cihan, Süper Lig'de oynayan ve Galatasaray'dan gönderilen tüm takımdaşları gibi adeta kendini yollayanlara selam yolladı.
Gazı kaçmış kola kıvamında heyecansız, maça asılmayan, mağlubiyetten sonra bile rakip kalede baskı kuramayan bir takım izledik.
Cuma günü belki de en doğru laflardan birini isteyerek veya istemeyerek Hagi zaten söylemişti: "Başarı için iki şey lazım; güçlü bir yönetim ve kaliteli oyuncular." Yoruma gerek kalmayacak bir açıklama...
Elinizde kaliteli oyuncular ve güçlü bir yönetim olmadığına göre, Galatasaray'dan başarı beklemek de mucize beklemek gibi bir şey olsa gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor