ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 11/01/2010
Hido: Arenas yanlış yaptı
Hido: Arenas yanlış yaptı
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyen Basketbol Milli Takımı Kaptanı Hidayet Türkoğlu, soyunma odasına silah getirdiği için NBA'den süresiz uzaklaştırma cezası alan Washington Wizards'ın yıldız oyuncusu Gilbert Arenas'ın durumunu değerlendirdi..

'KIRMIZI ŞEYTANLAR'IN YILDIZLARI NE ZAMAN SERBEST? İŞTE CEVABI...

Anadolu Ajansı'na konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkoğlu, Gilbert Arenas'ın kötü niyetli olduğunu tahmin
etmediğini söyleyerek, ''Ancak, Lig yönetimi bu tip olaylarda hiç yumuşak davranmıyor. NBA hem bir spor hem de bir eğlence organizasyonu. Arenas örneğinden olduğu gibi çok ağır kararlar alınabiliyor'' dedi.

Arenas'ın, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ndeki önemli yıldız oyunculardan biri olduğunu söyleyen Türkoğlu, Gilbert Arenas gibi oyuncuların böyle hatalar yapmaması gerektiğini ifade etti.

Hido, olayın duyulmasından sonra kendilerine gelen bilginin, Arenas'ın dünyaya gelen çocuğunun ardından yeni bir hayata adım atmak için silahları evden çıkarmak istediği şeklinde olduğunu söyledi. Türkoğlu, ''Arenas'ın silahları getirdiği yer yanlış. Soyunma odası onların olmaması gereken yerdi. Olay, Amerikan medyasına ve kamuoyuna yanısıyınca sonucu da Gilbert için kötü oldu'' diye konuştu.

ARENAS'A TAKIM ARKADAŞINDAN DESTEK


Ligden uzaklaştırılan Arenas'a takım arkadaşı Deshawn Stevenson ayakkabılarına Arenas'ın takma adını yazarak destek verdi.
Wizards'ın son oynadığı karşılaşmada, ayakkabılarına Arenas'ın takma adı olan ''Zero Agent'' yazılı çıkartmalar yapıştıran Stevenson takım arkadaşına destek oldu.

Washington Wizards takımı ise, yıldız oyuncunun ligden süresiz uzaklaştırma almasının ardından maçların oynandığı salonda ve internet sitesindeki Arenas'la ilgili reklamları kaldırdı.

Kendisine ait dört tabancayı Wizardslı takım arkadaşı Javaris Crittenton'u tehdit etmek için soyunma odasına getirdiği iddialarının ardından suçlamaları reddeden Arenas, Philadelphia maçında ellerini silah şeklinde tutup takım arkadaşlarına doğrultarak şaka yapınca, NBA Başkanı David Stern tarafından ''ligde oynamaya hazır olmadığı'' gerekçesiyle NBA'den süresiz uzaklaştırılma cezası almıştı.

BARCELONA'NIN YILDIZLARI NE ZAMAN SERBEST KALIYOR? İŞTE CEVABI...

Arenas ile ilgili ligin ve polislerin açtığı soruşturma ise devam ediyor. Arenas'ın, ligden uzaklaştırma cezasıyla birlikte, takımından alacağı ücret de donduruldu. Wizardslı oyuncu maç başına yaklaşık 150 bin dolar alıyordu.


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Beckham herkesi şok etti
İtalya Serie A'da haftanın maçı Milan'ın. Kırmızı-siyahlılar, Torino...
F.Bahçe maçına odaklandılar
Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda dün sahasında Antalyaspor ile...
Mesut'tan 'Barcelona' cevabı
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder...

  NBA'de gecenin sonuçları   Türk damgası
  Beşiktaş evde vuruldu   4-4'lük açılış
  3'lük kralı Atsür   Uçtu uçtu Sinan uçtu
  Kartal farklı galip   Togo hükümet kararı ile
  Mevlüt coşturdu: 5-0
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital