ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 08/01/2010
Transfer haberlerini yalanladı
Transfer haberlerini yalanladı
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, basında çıkan transfer dedikodularının doğru olmadığını belirterek Beşiktaş'a kimsenin gelmeyeceğini söyledi..

İŞTE SÜPER LİG'İN GÖZDE FUTBOLCULARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, basında çıkan transfer dedikodularının doğru olmadığını belirterek, ''Beşiktaş'a hiç kimse gelmeyecektir. Bundan sonra yazılacak olanlara da taraftarlarımız
itibar etmesin. Bu kadro bizim hedeflerimiz gerçekleştirmemize yeter'' diye konuştu.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde devre arası çalışmalarını sürdüren Beşiktaşlı futbolcular, kaldıkları Gloria Serenty Otel'de düzenlenen barbekü partisine katıldılar. Tenik direktör Mustafa Denizli'nin de katıldığı partinin ardından, futbolcular ve teknik heyet basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Delgado'nun takıma dönmesiyle ilgili bir soruyu da cevaplayan Denizli, ''Delgado ayın 16'sında İstanbul'da olacak. Geldiğinde durumunu değerlendireceğiz. Devam edip etmeyeceği konusunda bilgi vereceğiz'' dedi. Denizli, Batuhan'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki sorulara da, ''Bu kararı Batuhan verecek'' şeklinde cevapladı.

İkinci devre hazırlıklarının programlı şekilde sürdüğünü kaydeden Denizli, şöyle devam etti:

''Hazırlıklar programlı şekilde sürüyor. Önümüzdeki hafta oynayacağımız kupa maçı ve yaklaşan ikinci devre hazırlıkları, planladığımız şekilde devam ediyor. Nobre ve Tabata'nın ilk yarıda normal çizgilerine ulaştığını söyleyemeyiz ama ikisi de bu takım için çok önemli oyuncular. Ümit ediyorum ki, ilk yarıdaki görüntülerinden çok farklı olacaklardır. Buna inanıyorum. Ben onlarda umudumu hiç kesmem. İkinci yarı çok farklı mücadele edeceklerine inanıyorum.''

Bir gazetecinin, ''Geçen yıl Antalya kampına geldiğinizde ligde 6. sıradaydınız ve çok eleştiriliyordunuz. Bu yıl da 5. sırada Antalya kampına geldiniz. Neler düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusuna Denizli, ''Aslında geçen senenin bir adım önündeyiz. Ümit ederim ki lig sonunda da bir adım önde oluruz'' dedi

KAPTAN İBRAHİM ÜZÜLMEZ

Öte yandan takım kaptanı İbrahim Üzülmez de, yaptığı açıklamada, ggeçen yıl olduğu gibi, bu yıl da kupada ve ligde başarılı olacaklarını söyledi. Üzülmez, ''Kadromuz geçen yıl hem kupayı hem de şampiyonluğu kazanmış futbolculardan oluşuyor. Bu yıl da aynı başarıları yaşayacağımıza inanıyorum. İkinci yarı bizim için daha iyi olacak. Biz bir istikrar yakalarsak, aynı başarıları yaşayacağımızı düşünüyorum'' dedi.

2 yıl daha Beşiktaş'ta forma ggiymek istediğini de belirten Üzülmez, ''Bu takımın kaptanı olarak, sadece söylemlerle değil, saha içindeki davranışlarımla da gençlere örnek olmak istiyorum. Yaşlı ve genç oyuncu yoktur, saha içerisinde mücadele eden oyuncu vardır. Ben sahada mücadele ettiğime inanıyorum. Ben bu performansım sürdüğü sürece 2 yıl daha oynamak istiyorum'' diye konuştu.

NİHAT KAHVECİ

Kamp çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Nihat Kahveci de, ikinci devre çalışmalarının sorunsuz sürdüğünü bildirdi. Futbolcuların hırsla çalıştığını belirten Kahveci, ''İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Gerek antrenmanlarda, gerekse hazırlık maçlarında hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk günden beri hırsla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün takım arkadaşlarım azimle çalışıyor. Çünkü herkes biliyor ki, ikinci devre forma bulmak zor olacak. Herkes daha çok mücadele edecek, herkes daha çok çalışacak. Bu yıl da hem şampiyonluğu, hem de kupayı kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bize destek olduğu sürece, biz de başarılı olacağız'' dedi.

TABATA

Sezon başında Gaziantepspor'dan büyük umutlarla transfer edilen, ancak ilk yarı kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Rodrigo Tabata da, yaptığı açıklamada, ikinci yarının kendisi için daha farklı olacağına inandığını söyledi.

Tabata, ''Büyük beklentilerle geldiğimi biliyorum. Bu beklentiyi karşılayamadığımı da biliyorum. Bulduğum şansları iyi değerlendiremedim ama gelecekte daha iyi olacağımı düşünüyorum' ' dedi.

Tabata, bir gazetecinin, ''Delgado'nun gelmesiyle bir yabancının gidecek olması, seni etkiliyor mu?'' şeklindeki sorusuna da, ''Ben sadece kendi çalışmalarıma bakıyorum. Takımımı daha iyi duruma nasıl getiririm onu düşünüyorum. Kimin gideceğine hocamız karar verecektir'' cevabını verdi.


DİĞER BEŞİKTAŞ HABERLERİ
"Hedef yine şampiyonluk"
Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, kamp dönemini iyi çalışarak...
Eskiden Türkiye’deydiler ya şimdi?
Bir zamanlar Türkiye'de top koşturan yabancı futbolcular şimdi neler...
Murat Aksu açık konuştu
Beşiktaş Kulübü'nün 31 Ocak tarihinde yapılacak kongresinde başkan...

  Beşiktaş'ta büyük gün: Yarın   Noktayı koydu
  Cleyton sürprizi   Şov başlıyor
  Bizden bu kadar   Alkışlar Ramazan'a
  Çıkar bizi burdan   Psikolojileri bozuk değil
  Martta dönecek   Galibiyet ölçü olmaz
  Beyaz bir maceraydı   Biletler bugün satışta
  Beşiktaş günlüğü
Carlos, Fener' in şifrelerini açıkladı
"Fenerbahçe' ye macera aramaya değil önce futbolcu, sonra belki...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital